Valilik son dakika duyurdu: Van Gölü'nden cesetler çıkarıldı

Son dakika haber: Van Valiliği, Van Gölü'nde kaybolan tekneyi arama çalışmalarında yabancı uyruklu oldukları değerlendirilen 5 kişinin cesedine ulaşıldığını açıkladı

ABONE OL
GİRİŞ 30.06.2020 20:02 GÜNCELLEME 01.07.2020 00:30 GÜNCEL
Valilik son dakika duyurdu: Van Gölü'nden cesetler çıkarıldı
Valilik son dakika duyurdu: Van Gölü'nden cesetler çıkarıldı

Son dakika haber: Van Valiliği, Van Gölü'nde kaybolan tekneyi arama çalışmalarında yabancı uyruklu oldukları değerlendirilen 5 kişinin cesedine ulaşıldığını açıkladı.

5 KİŞİNİN CESEDİNE ULAŞILDI

Valilikten yapılan açıklamada, Gevaş ilçesine bağlı Altınsaç Mahallesi'nden 27 Haziran Cumartesi saat 22.00 sularında kendi tekneleriyle Van Gölü'ne açılan 2 kişiden uzun süre haber alınamaması üzerine kayıp ihbarının yapıldığı belirtildi.

Van Gölü'nde tekne battığı ihbarı üzerine arama kurtarma ekipleri harekete geçmiştiİl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca havadan ve karadan tüm imkanların seferber edilerek arama-tarama faaliyeti başlatıldığı bildirilen açıklamada, söz konusu çalışmalar sonucunda şu ana kadar yabancı uyruklu oldukları değerlendirilen 5 kişinin cesedine ulaşıldığı aktarıldı.

Açıklamada, bölgede havadan ve gölden arama çalışmalarının tüm imkanlar seferber edilerek çok yönlü devam ettiği vurgulandı. 

 

 

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • özkonyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    doğuda pkk batıda fetö ve dhkpc işbirliği içinde insan tacirliği yapıyor. kocaeli adana çorum antep te çocuk kaçırma vakaları iki yıldır vahim durumda. çocuklar iki yıldır ortada yok. emniyetin kayıplar sitesinden bakabilirsiniz. birde basında yazıp emniyetin sayfasında olmayanlar var. Idam cezası gelmediği müddetçe çok canlar yanacak.Allah kimseyi eşi ile çocuğu ile imtihan etmesin.
    Cevapla
  • Cucumber 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Masum canları öldürmek nasıl bir gafletdir kardeşim ya. Ateşiniz bol olsun... O kişilerde bulunacaktır elbette. Zaten karşı Dünya'da da mekanları hazır. Allah ( CC ) ülkemize ve Dünya'mıza akıl versin ve hayırlı gelecekler nasip etsin. EVDEKAL alalım ve maskesiz çıkmayalım. Çok mu zor ? Hayırlısı olsun bakalım...
    Cevapla
  • Kızgın 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş bu iş bu kadar basit mi iki kişi gidip tekneye doldurmuş ve tekne batmış. Bu işi kim organize etmiş kimler var bu işin içinde. Bunların çıkarılması gerekiyor İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı..
    Cevapla
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun insallah ya yazik kesin coluk cocuk vardir ya arkadas neden hala sinira yapilan duvar bitmedimi hani Iran sinirinada duvar cekilecekti bu nedir kardesim Türkiyenin her sinirindan mülteci akiyor bu nasil sinir koruma sinir filan kalmadi zaten Yunanistana ada vermisiz 16 yil önce kusura bakmasinlar kimsenin babasinin mali degil bu topraklar hemen Yunanistana verilen esek adasi geri alinmali bu nasil bir is Allah Allah
    Cevapla
  • Bir garip kul 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu işi sadece iki kişi planlamış olamaz Ayrıca 100 ün üzerinde kişinin teknede olduğu söyleniyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR