Survivor'da elenen isim belli oldu! Adada beklenmeyen veda

Survivor'da artık son viraja girilirken bu hafta dokunulmazlık oyunları nefesleri kesti. 3 dokunulmazlık oyununu da kazanan Sercan Yıldırım, ilk konseyde Berkan, ikinci konseyde Nisa, ve üçüncü konseyde ise Barış'ın ismini söyleyerek eleme potasına soktu. Güçlü isimlerin yer aldığı potada en az oyu alarak adaya veda eden isim ise belli oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 01.07.2020 00:20 GÜNCELLEME 01.07.2020 00:31 GÜNCEL
Survivor'da elenen isim belli oldu! Adada beklenmeyen veda
Survivor'da elenen isim belli oldu! Adada beklenmeyen veda

Survivor'da elenen isim merakle bekleniyordu. Sercan Yıldırım'ın müthiş performansı adada dengeleri alt üst ederken Berkan, Nisa ve Barış'ın yer aldığı eleme potası adadan kimin gideceğin tahmin etmeyi zorlaştırdı.

 

SERCAN'DAN DOKUNULMAZLIKLARA AMBARGO

Bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarının hepsinde birinci olarak elenme adayı isimlerini belirleyen isim olan Sercan Yıldırım performansıyla göz doldurdu. Sercan sırasıyla ele potasına Berkan Karabulut, Nisa, ve Barış Yağcı'yı sokarak sürprize imza attı. 

 

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da yaşanan iletişim oyunu sonrası konseyde eleme heyecanı yaşandı. Nisa, Berkan ve Barış'ın elem potasında olduğu gecede SMS sonuçları Acun Ilıcalı tarafından açıklanacak.

Survivor'dan elenen isim SMS oylamasına göre Nisa oldu. Elendiği açıklanan Nisa, konseyde gözyaşlarına boğuldu.

Survivor'da eleme adaylarını 3. kez dokunulmazlığı kazanan Sercan belirlemişti.

SURVİVOR SMS SIRALAMASI BELLİ OLDU MU?

Survivor 2020 SMS sıralaması henüz belli olmadı. SMS sıralaması belli olduğu zaman haberlerimizde yer vereceğiz. 

SURVİVOR NİSA KİMDİR?

Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da dünyaya geldi. Henüz 3 aylıkken önce annesiyle sonra yalnız yüzmeye başladı. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takımda yer aldı. O yıl da profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için reddetmek zorunda kaldı.

8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başladı. Prag tenis kulübü Cibulka'da 15 yıl oynadı.

15 yaşında yüzmeyi bıraktı ve yüzme hocası oldu. Yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar verdi. 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. 2018'de mimarlık okumaya başladı ve bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine gidiyor.

 

YORUMLAR 1
  • Malatya'li 3 yıl önce Şikayet Et
    evrim elendi yazık oldu nisa kim yav ilk elenen olmaliydii
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR