Erzurum'da otomobil uçurumdan yuvarlandı: 1 ölü 3 yaralı

Erzurum'da, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, 100 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Kazada aynı aileden 1 kişi yaşamını yitirdi, 1'i ağır 3 kişi de yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.07.2020 13:38 GÜNCELLEME 01.07.2020 13:38 GÜNCEL
Erzurum'da otomobil uçurumdan yuvarlandı: 1 ölü 3 yaralı
Erzurum'da otomobil uçurumdan yuvarlandı: 1 ölü 3 yaralı

Kaza, öğle saatlerinde, Erzurum İspir ile Rize İkizdere arasındaki Çamlık köyü Çığ Tünel mevkisinde meydana geldi. Erzurum'dan Rize'ye giden Beyzanur Akdemir'in kullandığı 25 ABC 128 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp, 100 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık, polis, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yoldan geçenler de araçlarını durdurup, inerek, ekiplere yardım etti. Sağlık ekibi, kazada İhsan Akdemir'in yaşamını yitirdiğini, eşi Esra, kızı Beyzanur ve oğlu Mehmet Akdemir'in de yaralandığını belirledi. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan aileden Esra Akdemir'in sağlık durumunun kritik olduğu belirtildi.

 

Öte yandan kazadan bir süre önce İhsan Akdemir'in, kendi kullandığı otomobili kızı Beyzanur Akdemir'e devam etmesi için bıraktığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR