Bakan Soylu'dan CHP-HDP ve İP'in La Casa De Papel muhabbetine "Dağ"lı gönderme

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ittifak ortakları Kemal Kılıçdaroğlu, Pervin Buldan ve Meral Akşener'in NETFLİX'te yayınlanan La Casa De Papel ile ilgili paylaşımlarına Türk milletinin vatan sevgisinin anlatıldığı "Dağ" filminden bir alıntıyla göndermede bulundu. Soylu "Önemli olan iki şey var arkadaşlar...Vatan ve yanınızdaki adam." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.07.2020 21:50 GÜNCELLEME 02.07.2020 00:59 GÜNCEL
Bakan Soylu'dan CHP-HDP ve İP'in La Casa De Papel muhabbetine "Dağ"lı gönderme
Bakan Soylu'dan CHP-HDP ve İP'in La Casa De Papel muhabbetine "Dağ"lı gönderme

CHP-HDP-İP ittifakı 83 milyonun sosyal medya terörü karşısında korunmasıyla ilgili Başkan Erdoğan başkanlığında başlatılan yasal düzenleme girişimine de karşı çıktı.

 

 

İLK PAYLAŞIM AKŞENER'DEN

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sosyal medya düzenlemesine karşı sapkın içerikleriyle meşhur NETFLİX örneği ile başlattığı paylaşıma her zaman için yerli ve milli olmaktan uzak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'dan destek geldi.

 

 

KILIÇDAROĞLU: MERAL HANIM, ŞİMDİ HIRSINDAN SPOİLER VERİR:)

Akşener'in #SosyalMedyamaDokunma etiketiyle başlattığı "Dark'ın son sezonunu bitirmeden Netflix'i kapatırsan vallahi gücenirim Sayın Recep Tayyip Erdoğan" paylaşımına HDP'li Buldan "Biz de La Casa De Papel'in son sezonunu bekliyorduk" ve buna cevap olarak da Kılıçdaroğlu "Aman Meral Hanım, şimdi hırsından spoiler verir:)" diye destek verdi.

SOYLU'DAN "DAĞ II"Lİ CEVAP!

CHP-HDP-İP ittifakının sosyal medya düzenlemesine karşı çıkan paylaşımlarına Türk milletinin vatan sevgisinin anlatıldığı "Dağ" filminden bir alıntıyla cevap verdi. Soylu "“Önemli olan iki şey var arkadaşlar...Vatan ve yanınızdaki adam." dedi.

BÜLENT TURAN: KARANLIK TAKIMIN OYUNCULUĞUNU BEĞENDİK

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ittifak ortaklarının yine milli olanın yanında olmadıklarını ifade ederek "Oyunculuğunuzu beğendik sn #DarkTeam !Ne olur bir kez de uluslararası şirketlerin/devletlerin yanında olacağınıza milletinizin yanında olsanız..." ifadelerini kullandı.

NUMAN KURTULMUŞ: İZLEMEK HEP EN KOLAYI DEĞİL Mİ?

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş sosyal medya hesabından hafızalardan hiç silinmeyecek olan bir kareyle CHP liderini eleştirdi.Kurtulmuş, Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz'da Atatürk Havalimanı'nda tanklardan kaçarak geceyi Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun evinde halkın direnişini televizyondan izlediği kareyi paylaşarak "İzlemek hep en kolayı değil mi?" ifadelerini kullandı.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 49 TÜMÜ
  • gurbetci 3 yıl önce Şikayet Et
    24 saat italyan la casa depapel soyleyen bir italyan muzisyen lazim franco diye bir arkadasim var ona sordum bu sizin marsi turkiyedeki lerde dinliyor dedigimizde bana bu marsi genellikle italyada tembel ve Sabah aksam parasini sarap sisesi elinde barlarda harcayan kopru altlarinda yatan her seyi belesten bekleyenlerin soylemis oldugu bir muzik tarzi oldugunu soyluyor .herhalde buda bir italyan gorusu .
    Cevapla
  • Nazım KARAMEHMET 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu sosyal medya mecraları Türkiye'de hiçbir kayıt kuyut olmadan rastgele bırakıyorlar da, başka ülkelerde niye düzenleme yapıyorlar. Ülkemizi karıştırmak için. Buna müsade edilmemelidir.Herke T.C. ile girsin, ne yaparsa yapsın. Bedeline katlansın.Vergisini de versinler.
    Cevapla
  • Volkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunların ne olduğunu görmeyenler kimlere hizmet ettigini görmeyenler olaya bir dizi bir filim gibi bakanlar kör cahil olanlar yazıklar olsun ve halen CHP HDP iyi parti oy vermekte ısrar edenler zihniyetiniz önünşnzde dizlerin derdi cebi karnı uykusu gezmek tozmak yazık cidden yazık adamların derdine bak ya dizinin sezonu bekliyor yazıklar olsun
    Cevapla
  • murat 3 yıl önce Şikayet Et
    bunlar sosyal medya üzerinden devlet yönetcekler işte örnekleri vah zavalılar vah
    Cevapla
  • MetehanGülşah 3 yıl önce Şikayet Et
    Süleyman soylu seviyorum seni... adamsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR