Sert tepki: Sizden iğreniyorum!

Tarihçi Yazar Yavuz Bahadıroğlu, Esra Albayrak ve yeni doğan evladına yapılan hakaretlere sert tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.07.2020 06:22 GÜNCELLEME 02.07.2020 06:22 GÜNCEL
Sert tepki: Sizden iğreniyorum!
Sert tepki: Sizden iğreniyorum!

Tarihçi Yazar Yavuz Bahadıroğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, eşi Esra Albayrak ve yeni dünyaya gelen Hamza Salih'e kin kusan haysiyet yoksunlarına tepki gösterdi. 

 

Anne ve bebeğine saldıracak kadar alçaklaşanlara cevap veren Bahadıroğlu, "Siyaseten babasına muhalif olduğunuz için, yeni doğum yapmış bir anne ile bebeğine saldırılaracak kadar iğrenç, alçak, aşağılık, cahil, imansız, izansız, vicdansız ve alçaksınız! Sizden iğreniyorum!" tepkisini gösterdi. 

 

YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • Kenan Koçyiğit 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu insanın politikasını Beğenmeyebilirsin, kişiliğini, karakterini, hatta tipini bile beğenmeyebilirsin ve de sonuna kadar eleştirebilirsin ama hakaret edemezsin, küfür edemezsin, hele ki ailesine hiçbir şey deme hakkına sahip değilsin demek geliyor içimden ama bunları anlayacak beyin, vicdan ve iman olsaydı hakaret etmezlerdi. En üzücü tarafı ise o sözde kadın hakları koruyucularının suskunluğu, bir taraftanda neye hizmet ettiklerinin göstergesi. Allah bizleri böylelerine karşı korusun.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Ak-parti mhp ile birlikte ceza kanunu nu acilen degistirmeliler çünkü mevcut kanunda suç var ceza yok cezalar ağır ve caydırıcı olmalı ki suç işleyen iki kere düşünmeli ayrıca denetimli serbestlik denilen ucube acilen kaldırmalı suçu isle git karakola ımza at böyle cezamı olur suçtan zarar görenin hakkı ne olacak bu gidişle herkes kendi adaletini sağlamaya kalkacak sonu kaos...... bu konu toplumda çok rahatsız edici bir durumda burdan yazıyorum bu işler düzeltmezse 2023 teki seçim tehlikeye girer cumhur ittifakı bu konuyu acilen çözmeli
    Cevapla
  • Gece müdürü 3 yıl önce Şikayet Et
    Hani kadın dernekleri vardı bu ülkede. Hani insan onuru için yürüyüş yaptığını söyleyenler vardı. Böyle Bir durumda konuşamayan dernek kurum ne varsa sonsuza dek sesi kısılsin. Hak için konusmayanin sesi kesilsin
    Cevapla
  • Amca yegen 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu soysuzlar nereden peydahlandı?Yarabbi sonumuzu hayretle Amin....
    Cevapla
  • Vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah ıslah etsin. Islah olmazlarsa kahretsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR