Meral Akşener, paylaştığı Erdoğan fotoğrafıyla ülkücü imajını sarstı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Diriliş Ertuğrul ile Türk İslam kültürüne muhalif Netflix dizilerini bir tutması ülkücü imajını sarstı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.07.2020 15:51 GÜNCELLEME 03.07.2020 08:52 GÜNCEL
Meral Akşener, paylaştığı Erdoğan fotoğrafıyla ülkücü imajını sarstı
Meral Akşener, paylaştığı Erdoğan fotoğrafıyla ülkücü imajını sarstı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyanın denetlenmesini istediklerini belirtmiş ve YouTube ile Netflix'in de kontrol edilmesini istediklerini söylemişti.

 

Muhalif kesim Erdoğan'ın sözlerinin sadece bir kısmını alarak sosyal medyanın tümden kapatılacağı algısı oluşturmaya çalıştı. Bunun üzerine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Netflix dizileri üzerinden gençlere oynayan bir mesaj paylaştı.

KARŞILIKLI AÇIKLAMALAR

 

Akşener, Netflix'in Dark isimli dizisini izlediğini belirterek Erdoğan'a, "Dark'ın son sezonunu bitirmeden Netflix'i kapatırsan vallahi gücenirim Sayın @RTErdogan" diye yazdı.

Erdoğan da cevaben, "Onlar dizi izleyip film çeviredursun, biz hizmet edip tarih yazmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Akşener ise Erdoğan'ın bu sözünü etiketleyerek, "Emin misin Sayın @RTErdogan?" mesajını paylaştı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diriliş Ertuğrul dizisinin setinde çekilen fotoğrafını kullandı.

MİLLİ SİNEMA AKIMI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, merhum Yücel Çakmaklı tarafından kurulan "Milli Sinema akımı"nın devamı niteliğindeki Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman gibi dünya Müslümanlarının yakından takip ettiği dizi setlerinde çekilen fotoğrafını paylaşan Akşener, Türk İslam kültürüne tamamen muhalif içerikler üreten Netflix dizileri ile kıyasladı.

"ÜLKÜCÜ İMAJINA ZARAR VERDİ"

Akşener'in, Milli Sinema akımını temsil eden Diriliş Ertuğrul ile medeniyetimize tamamen muhalif dizileriyle ön plana çıkan Netflix'i bir tutması ülkücü kimliğini sarstı.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 237 TÜMÜ
  • kılıç 3 yıl önce Şikayet Et
    ülkücülüğün ü'sü olamaz ki.. hem kimsenin de ciddiye aldığı yok...
    Cevapla
  • Gürbüz 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya, nereden bulup, önümüze getiriyorlar bu tipleri be. Gerçekten can sıkıcılar. Peki ne demek bu, ne anlama geliyor? diye sorarsanız, bir anlamı var başka yok. O da, bu milleti gıcık etmekten başka bir yollarının kalmadığıdır, bununla zaman kazanmak.
    Cevapla
  • Terazi 3 yıl önce Şikayet Et
    o kadın ülkücü mü gerçekten yoksa ülkücülerin içine sızmış ajanmıydı? eminmisiniz? Abdulkadir Donuk Hocam da onun ülkücü olduğunu zannediyordu ve siyasete girmiş olduğu için de içinden takdir ediyor ve bize onu örnek gösteriyordu siz de siyasete girin ve Tarihçiler için birşeyler yapın demeye getiriyordu.... ne bilsin ajan olduğunu?!
    Cevapla
  • kemal 3 yıl önce Şikayet Et
    evet meral hanımı hiç kimse ciddiye almıyor
    Cevapla
  • Dobra-37 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadının neresi ülkücü bu dış güçlerin Türkücüsü Hala anlayamayanlar var anlayınca aynı reis gibi kandırıldık sözüne sığınacaklar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR