2 yaşındaki Melek'ten acı haber geldi

Van’ın Erciş ilçesinde, evlerinin önünden geçen su kanalının kıyısında oynarken kaybolan 2 yaşındaki Melek Memiş'in cansız bedenine ulaşıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.07.2020 17:10 GÜNCELLEME 02.07.2020 17:45 GÜNCEL
2 yaşındaki Melek'ten acı haber geldi
2 yaşındaki Melek'ten acı haber geldi

Van'ın Erciş ilçesinde, evlerinin önünde geçen su kanalının kıyısında oynarken kaybolan 2 yaşındaki Melek Memiş'in cansız bedenine ulaşıldı. Küçük Melek'in cansız bedenin, evinden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta Van Gölü'ne dökülen derede, göle yakın bir noktada bulundu.

Melek kaybolduktan sonra ailesinin haber vermesi üzerine Van Jandarma Sualtı Timleri, AFAD ve dalgıç polisler dün akşam saatlerine kadar arama çalışması yapmış, bulunmaması üzerine de ara verilen çalışmalara bugün sabah saatlerinden itibaren yeniden başlanmıştı.




Ayrıntılar geliyor

 

 

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Ankarali 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah ailesine sabır versin
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayasofya, Libya, Akdeniz, Baro ve Pençe operasyonu sırasında yine aniden çocuk ölümlerinin çoğalmasının tesadüf olmadığını ismim gibi biliyorum.
    Cevapla
  • 1071 3 yıl önce Şikayet Et
    salça kazanına düşüyor ana babalar biraz dikkat edin
    Cevapla
  • Halil 3 yıl önce Şikayet Et
    öncedende böyle olaylar oluyordu, önceleri iletisim kanallari bu kadar gelismemisti, önceleri vahsi hayvanlar cocuklari kaciriyormus. hem dünya nufusu cogaldi, dolayisiyla olaylarda cogaldi, simdi papua yeni ginede bir olay olsa, bir dadika sonra, dünyanin öbür ucunda duyarsin. yinede cocuklarimiza sahip cikalim, onlar bize yüce rabbimizin hediyesi, emaneti, yarinlarimizin güvencesi
    Cevapla
  • Coskun 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu ekranlı telefonlar çıkalı cocuklara anne babalar odaklanamiyor. Çok üzücü. Rabbim cennet mekanını üstün kılsın . Annesine babasına sabır versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR