Televizyonun içinden 120 tane kalem çıktı!

Konya'nın Ilgın ilçesinde tamir için getirilen televizyonun içinden farklı renklerde 120 kalem çıktı.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 03.07.2020 16:32 GÜNCELLEME 03.07.2020 16:32 GÜNCEL
Televizyonun içinden 120 tane kalem çıktı!
Televizyonun içinden 120 tane kalem çıktı!

Şıhcarullah Mahallesi Muhtarı Osman Ergin, Lala Mustafa Paşa Külliyesi Kapalı Çarşı'da 19 yıldır kendi iş yerini çalıştırdığını belirterek kalfalık dönemiyle birlikte 28 yıldır televizyon tamirciliğiyle uğraştığını aktardı.

 

Tamir için getirilen bir televizyonun içinden farklı renklerde 120 kalem çıkarttıklarını dile getiren Ergin, bu durumla meslek hayatında ilk kez karşılaştığını söyledi. Ergin, "Bu olay bizi çok heyecanlandırdı ve şaşırttı. Kalfalık dönemimde de bir videoyu tamir için açtığımızda içerisinden altın yüzük çıkmıştı. Tabii o zaman da şaşırmıştık. Video sahibi geldiğinde nişan yüzükleri olduğunu söyleyerek, '5 yıldır bu yüzüğü arıyorduk. Neredeyse bunun için eşimle boşanma aşamasına gelecektik' demişti." ifadesini kullandı.

Osman Ergin, tamir sonrasında televizyonu teslim ettikleri sahibinin de kalemleri görünce çok şaşırdığını ve kendisi için de güzel bir anı olduğunu dile getirdiğini kaydetti.

 

KAYNAK : AA
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Trabzon uşağı 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok ilginç
    Cevapla
  • üğür 6 yıl önce Şikayet Et
    hanı civi ve buyuk ıne yok eksık kalmiş ben yetmiş ten berı bu işi yapıyorüm burda kordüklerım nekı tv nın düymelerı bozulünce cocükler kalemle tv yı acmaya calişiyorler kalem icarı kacıyor başka sefer bır kalem da büyle kalemler cok alıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle