Erdoğan'dan Konya Ovası paylaşımı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya Ovası'na ilişkin yaptığı paylaşımda, tarım potansiyelini sonuna kadar değerlendirmekte kararlı olduklarını vurguladı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.07.2020 21:33 GÜNCELLEME 03.07.2020 21:38 GÜNCEL
Erdoğan'dan Konya Ovası paylaşımı
Erdoğan'dan Konya Ovası paylaşımı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün, insanlığın ilk dönemlerinden beri önemli bir tarım merkezi olan Konya Ovası'nı suya kavuşturduk.

 

Şimdiye kadar 43 milyar liralık bir yatırım yapılan projemizin tüm aşamalarını yakından takip ediyoruz. Ülkemizin tarım potansiyelini sonuna kadar değerlendirmekte kararlıyız." ifadelerini kullandı. Paylaşımda Erdoğan'ın konuşmasından bölümler de yer aldı.

YORUMLAR 2
  • ramazan bey, 3 yıl önce Şikayet Et
    İkibinli yılların başında Antalya'ya seminere giderken Manavgat çayından debisi çok yüksek şekilde Akdenize boşu boşuna akan adeta inci tanesi gibi berrak suyun israf olmasına çok üzülüyordum ve bu suyun Akdeniz yerine Toroslar üzerinden hem tarım alanında hemde içme suyu sıkıntısı çeken Konya ovasına akıtılsa ne güzel olur diyordum, bu dileğimin hayata geçirildiğini öğrenmiş bulunuyorum. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçenlerden Allah razı olsun.
    Cevapla
  • yasmin 3 yıl önce Şikayet Et
    Cennet mekan Sultan Abdülhamit Han... ceddine rahmet... torununa da maşallah.. Allah muvaffak etsin.. Allah'ım bizi aslımıza, Osmanlı medeniyetine kavuştur... Bitsin artık bu ızdırap...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR