İBB ile Beykoz zabıtaları arasında gerginlik

Beykoz Belediyesi’nin bu yaz kullanıma açtığı ve işlettiği Elmasburnu Plajı’na İBB’nin kendi bayrağını asmak istemesi gerginliğe yol açtı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beykoz Belediyesi zabıta ekipleri karşı karşıya geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 05.07.2020 02:03 GÜNCELLEME 05.07.2020 02:05 GÜNCEL
İBB ile Beykoz zabıtaları arasında gerginlik
İBB ile Beykoz zabıtaları arasında gerginlik

Riva’da yer alan ve Milli Parklar’a bağlı olan Elmasburnu Tabiat Parkı’nda Beykoz Belediyesi bu sene bir dizi düzenleme yaptı ve kapsamlı bir tesisi İstanbulluların kullanımına açtı.

VATANDAŞLARDAN TAM NOT ALMIŞTI

Haftada 4 gün kadınlar plajı olarak hizmet verecek plaj İstanbullulardan tam not almış ve sosyal medyada geçtiğimiz hafta boyunca çok kez paylaşılmıştı.

Elmasburnu Plajı, İstanbulluların gözdesi oldu


BAŞKAN AYDIN'IN ZİYARETİ SIRASINDA GÖNDERE BAYRAK ÇEKİLDİ

Elmasburnu Plajı bu sefer bayrak tartışmasıyla gündeme geldi. İBB’ye bağlı cankurtaranlar, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’ın tesisi ziyareti esnasında göndere İBB bayrağı çekti.



Yapılan bu hareket bir anda gerginliğe yol açtı. Tesisin sorumluluğunun ve yetkisinin Beykoz Belediyesi’nde olması gerekçe gösterilerek İBB’nin bayrağı gönderden indirildi ve yerine Türk bayrağı çekildi. Ancak tartışma bununla birlikte daha da alevlendi.



ZABITALAR KARŞI KARŞIYA

İBB bayrağının gönderden indirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda İBB zabıta sevk edildi. Yüze yakın İBB ve Beykoz Belediyesi zabıtası karşı karşıya geldi. İBB’ye bağlı zabıtaların Türk bayrağı çekilmiş olan göndere İBB bayrağını asmak istemesi tansiyonu iyice yükseltti. Beykoz Belediyesi, kendilerine ait plaj ve tesise İBB bayrağının asılmasının hiçbir gerekçesinin olmadığını savunurken, İBB ise bölgede çalışan iki cankurtaranını gerekçe göstererek kendi bayrağını asmak istedi. Zabıta ekiplerinin gergin bekleyişi devam ediyor.



BİR GÜN ÖNCE DE YAŞANMIŞTI

İBB ile Beykoz Belediyesi bir gün önce de benzer bir sebeple karşı karşıya gelmişti. Beykoz Belediyesi’nin yapmış olduğu sahil düzenlemesinin bitmesinin ardından İBB ekipleri üzerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi imzalı bankları sahile bırakmak istemiş ve iki belediyenin ekipleri arasında yine gerginlik yaşanmıştı.

 

 

YORUMLAR 69 TÜMÜ
  • Berke 3 yıl önce Şikayet Et
    Yok ya ben çalışacagım sen gelip benim emegime konmaya çalışacaksın git başka kapıya yallah
    Cevapla
  • Serkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Vali karar versin
    Cevapla
  • Ayse 3 yıl önce Şikayet Et
    Beledıye eleman alim iş kur yapsın kps puan yuksek olan iş ğirsin torbil kaldırın beledıye baskan eleman alım yapmasın onu görevi hizmeti yapmak
    Cevapla
  • Ronin 3 yıl önce Şikayet Et
    Delinin biri çıkar para ve bayrak basacağını İdda eder.Biri çıkar kendi yapmadığı hizmetleri kendi yapmış gibi algı yapmaya ve rol çalmaya çalışır.Allah hepimize akıl fikir versin..
    Cevapla
  • BALTACI 3 yıl önce Şikayet Et
    Ey istanbullular antirikort ekreme laf sölemeyin mega istanbula bir çeşme yaptı bay kemal musluk acmaya geldi sizlere pes diyorum sizde utanma duygusu kalmamiş halicde balık tutanlar seneye ne tutacaklarınızı biliyosunuz demi ula badi ekrem snin yaptıgın başkanızın muslugu acdıgı çeşmeyi tam 1453 FATİH yapdı mekanı cennet olsun havu bu chp de bir allahın kulu yokmu bulara dur diyeck Bir adam bu chp şimdi soruyorum cagın bin yıl ileridemi yokda yontma taş devrindemi vesslm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR