12 kişilik minibüsten çıkanların sayısı dudak uçuklattı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına dikkat çekilirken Esenyurt'ta polisin yaptığı uygulamada bir minibüsten 12 yerine 35 kişi çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.07.2020 09:31 GÜNCELLEME 06.07.2020 10:04 GÜNCEL
12 kişilik minibüsten çıkanların sayısı dudak uçuklattı
12 kişilik minibüsten çıkanların sayısı dudak uçuklattı

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Uygulama ekipleri kent genelinde birçok noktada sosyal mesafe kurallarına uyulmadan kapasite üstünde yolcu alan minibüslere yönelik uygulamalarını artırdı. Esenyurt'ta da uygulama yapan ekipler içerisinde 12 kişi bulunması gereken bir minibüsü durdurdu. Minibüs içerisinde ayaktaki yolcular dahil toplamda 35 kişi çıktı. Minibüs sürücüsünde hem Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'na muhalefetten 3 bin 150 lira hem de fazla yolcu taşımaktan 104 lira idari para cezası uygulandı. 

 

 

YORUMLAR 4
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    sün saat 12 gibi İkiteli den 89C bindim,otobüs tenhaydı ve yerim rahattı,derken biraz gittikten sonra hiç sebeb ve otobüste arıza yokken şöför tehna olan arabayı durdurdu ve yolculara öndeki arabaya geçmelerini söyledi.bindik,bi baktık içerisi tıklım tıklım,oturacak yer olmadığı gibi ayaktada yer kalmamış,iç içe gittik mecburen.
    Cevapla
  • CESUR YÜREK 3 yıl önce Şikayet Et
    bu kafayla bu salgın zor biter...
    Cevapla
  • hakkı 3 yıl önce Şikayet Et
    Ekmek parası lafını ağzından düşürmeyen bu yamyamlara 100 tl ceza az duyarlı vatandaş oalrak cimere şikayette bulunalım bunların yaptığı resmen terör
    Cevapla
  • kırmızı 3 yıl önce Şikayet Et
    her dafasında 20 kişi fazla alsa zaten seferde 100 tl cepte 10 seferin birinde yakalansa 900 mis para valla . polistem yalanda peşine düşüyor. önce cezayı artır ki bi işe yarasın
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR