Mehmetçik Irak'ın kuzeyine Pençe'yi sağlam geçirdi

İletişim Başkanlığı Irak'ın kuzeyindeki terör örgütü PKK'nın kamp alanları ve 38 Türk askeri noktasını gösteren bir harita paylaştı. Mehmetçiğin Pençe-Kartal ve Pençe-Kaplan operasyonlarıyla ülkenin kuzeyinde 38 noktada terör örgütü PKK'nın gücünü kırdığı görülüyor.

ABONE OL
GİRİŞ 06.07.2020 20:02 GÜNCELLEME 06.07.2020 20:10 GÜNCEL
Mehmetçik Irak'ın kuzeyine Pençe'yi sağlam geçirdi
Mehmetçik Irak'ın kuzeyine Pençe'yi sağlam geçirdi

 Irak'ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kaplan Operasyonu'nda teröristlere ağır darbeler indirilmeye devam ediyor. İletişim Başkanlığı son durumla ilgili "06 Temmuz 2020 tarihi itibarıyla Irak'ın kuzeyindeki terör örgütü PKK'nın kamp alanları ve Türk askeri noktalarını" gösteren harita paylaştı.

06 Temmuz 2020 tarihi itibarıyla Irak'ın kuzeyindeki terör örgütü PKK'nın kamp alanları ve Türk askeri noktaları

40 KM'DEN FAZLA DERİNLİK!

TSK, Irak’ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde başlattığı Pençe-Kaplan Operasyonu’nda 40 kilometreden fazla ilerleyerek iç bölgelere konuşlandı.Birçok stratejik tepede kontrolü sağlayan TSK, karadan ve havadan operasyonlarını sürdürüyor.

06 Temmuz 2020 tarihi itibarıyla Irak genel durum haritası

 

 

 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 26 TÜMÜ
  • acil 3 yıl önce Şikayet Et
    bu aptallar musul kerküğü istemiyorsa gidip fethedin ilhak edin bırakın yok sınır bütünlüğüne saygılıyız yok dünyada barış falan boş iş bunlar misakı milli sınırlarına ulaşmamız lazım
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Haritalar yayınlanmasa iyi olmaz mı? Askerlerimizin güvenliği açısından.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın şu 40 km derinliği. Füzeyle imha edilip ülkeyi dümdüz yapıp öyle almalıyız oraları.
    Cevapla
  • Harika Fikir 3 yıl önce Şikayet Et
    @dert Çok önemli bir konuya değinmişsin, bende yıllardır o bölgeye büyük bir askeri üs kurulmasını düşünüp dururdum, her türlü füze bataryası dahil yapılmalı, gerekirse zemin düzleştirilip hava sahası bile yapılmalı, büyük barajlarda yapılıp üretilecek enerjiden çevre kalekollar yada yeni kurulacak yerleşim yerleri faydalanır. Çünkü o bölge resmen doğal bir kale. Kesinlikle o bölgeden çıkılmamalı, dağların bittiği yere kadar ilhak edilmeli, İsrail ve Rusya açıktan Müslümanların topraklarını ilhak ediyor, diğer batılılılar Afganistan,Suriye,Irak dahil sinsice ilhak ediyor. Haçlılara kalacağına biz Müslümanlar almalıyız bu toprakları.
    Cevapla
  • Türk evladi 3 yıl önce Şikayet Et
    Ve Komandolarimiz sahaya inince böyle bir Manzara cikat. Helal Askerimize. Hepisini Alnindan öpüyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR