Antalya'dan kahreden haber! 1 saat içinde hayatını kaybetti

Gittiği düğünde zehirli bir hayvan tarafından ısırıldığını öne 11 yaşındaki çocuk, 1 saat içinde ciğerlerinin tüm işlevini kaybetmesi sonucu yaşamını yitirdi. Küçük çocuğun ölmeden önce bir akrabasına "Abi beni bir şey ısırdı" dediği öğrenilirken çocuğun kesin ölüm nedeni otopside belirlenecek.

ABONE OL
GİRİŞ 12.07.2020 16:45 GÜNCELLEME 12.07.2020 17:08 GÜNCEL
Antalya'dan kahreden haber! 1 saat içinde hayatını kaybetti
Antalya'dan kahreden haber! 1 saat içinde hayatını kaybetti

Antalya'da gittiği düğünde ayağından sokulan Hamza Sertel (11), 1 saatte yaşamını yitirdi. Sertel'in ölümüne neyin sebep olduğu ise otopside belirlenecek.

 

 

1 SAAT İÇİNDE CİĞERLERİ TÜM İŞLEVİNİ YİTİRDİ

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Kaş ilçesi Yeşilköy Mahallesi'nde meydana geldi. Mahalledeki bir düğüne giden Hamza Sertel, yanındakilere ayağını bir şey soktuğunu söyledi. Haber verilmesi üzerine küçük çocuk ailesi tarafından mahalledeki sağlık ocağına götürüldü. Burada ne tarafından sokulduğu belirlenemeyen Hamza Sertel, Kaş Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 1 saatte ciğerleri işlevini yitiren küçük çocuk, kurtarılamadı. 

 

 

ÖLÜM NEDENİ OTOPSİDE BELİRLENECEK

Antalya Adli Tıp Kurumu'na getirilen Hamza Sertel'in cansız bedeni, otopsinin ardından ailesi tarafından alınarak, toprağa verilmek üzere Kaş'a götürüldü. Küçük çocuğun ölüm nedeni otopside belirlenecek.

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    saçma sapan bir şey. Otopside belirnen şey neden canlı iken belirlenemiyor? Kan tahlili yapmak ve zehirlenmelere karşı serum vermek bu kadar mı zor?
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    eğe yöresinde akrep boldur,bunu düşünüp yemek yenilen yeri ateşle dağlamaları lazımdı,yazın bağ ve bahçelere göçenler kaldıkları yeri ateşle dağlıyor,tarla içine girerken çizme ve kalın pantolan giyiyor,paçaları çorap içine sokuyorlar.bilinçli olanlar bunu yapıyor.
    Cevapla
  • Ramazan 3 yıl önce Şikayet Et
    Akrepten ziyade yılanda sokmuş olabilir.Çünkü istanbul,kocaeli,bursa,konya ,kütahya ,kayseri,ankara vs illerimizde bu sene görülen zehirli yılan sokmaları görüldü.1 saat içerisinde olduruyor ve panzehiri yok hatta uzmanlar evlerinizin pencerelerini iyi kapatin,kontrol edin vs diyorlardı.
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok acı bir durum Allah ailesine sabır versin. Aslında akrep sokması çok yaygın bir durum, illa sonucu ölüm olmuyor ama hastane bu konularda bilinçli müdahalede bulunabilirdi örneğin serum takıp kanı inceltmek veya temizleme gibi değişik imkanlar onlar açısından bilinen ve çabuk müdahale etme imkanlarına sahip olan yerlerdir. Yani çocuk onları bilgilendirdiği halde bu durum hafife alınmış ve önemli olan ilk müdahale geciktirilmiş görünüyor.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Kahve rengi akrep sokmuştur başka ne olacak. Benide akrep soktu nefesim kesildi. İlk müdahale çok önemli. Akrebin soktuğu yere hemen jilet atılıp kanatilmali. Ondan oncesinde sokulan yerin gerisinden turnike yapılıp zehirin Vucuda yayılması önlenmeli.
    Cevapla
  • Orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    ne anlatıyorsun yaaa? sanki hiç yapmış gibi. 5 parmaklarda askerlik yapsan anlardım da ne bu şimdi? yapılacağı değil, yapmayanları sorgulamak lazım. artiz
    Cevapla
  • Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    Ecel geldi tatlı çocuk.Ne mutlu cennette kuşlar gibi uçuyorsun şu anda.Bak biz elli yaşına girdik.Günahlar belimizi büktü.Ruh kirlendi.Tevbede güç oluyor.
    Cevapla
  • İman 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamın bakışı bir mümin bakışıdır. İslamiyette küçük yaşta vefat eden çocuklar cennete kuş gibi gezer ve safa içinde kalır
    Cevapla
  • Metin 3 yıl önce Şikayet Et
    Çocuğun yok anlaşılan.
    Cevapla
  • AĞRI 'lı 3 yıl önce Şikayet Et
    Tevbe kapısı her daim açık dayı, yeise kapılma
    Cevapla
  • birisi 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah ailesine sabır versin, amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR