Kenan Sofuoğlu, Ramazan'ın hayalini gerçekleştirdi

Trabzon'a bağlı Yomra ilçesinde yaşayan ve bisikletini motosiklete benzeten 14 yaşındaki Ramazan Can’ın motosiklet hayalini, AK Parti Sakarya Milletvekili ve Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu gerçekleştirildi. Sofuoğlu, Ramazan Can’a motosiklet hediye etti.

ABONE OL
GİRİŞ 12.07.2020 17:24 GÜNCELLEME 12.07.2020 17:33 GÜNCEL
Kenan Sofuoğlu, Ramazan'ın hayalini gerçekleştirdi
Kenan Sofuoğlu, Ramazan'ın hayalini gerçekleştirdi

Yomra’da yaşayan Ramazan Can, kullandığı bisikleti motosiklete benzetince dikkat çekmişti. AK Parti Sakarya Milletvekili ve Türkiye Motosiklet Federasyonu Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu, Ramazan Can ve ailesini Sakarya’da ağırladı.

 

 

Akyazı ilçesinde bulunan kendine ait antrenman pistinde Ramazan Can ve ailesiyle buluşan Sofuoğlu, önce Ramazan’la birlikte motosiklet sürdü ardından ise Ramazan Can’a bir motosiklet hediye etti. Ramazan Can’ın gelecek vadettiğini belirten ve motosiklet yarışı seçmelerine davet eden Sofuoğlu, Ramazan Can’a ehliyet almadan motosiklet kullanmaması gerektiğini söyleyerek, ekipmansız motosiklete binmeyeceği konusunda da söz aldı. 

 

 

Kenan Sofuoğlu, Ramazan’ın bisiklete yaptığı tasarımı çok beğendiğini söyleyerek, “Ben meclisteyken başka bir milletvekilimiz bana Ramazan ile ilgili çıkan haberi gösterdi ve bende ilk kez orada gördüm. Bisikletine yaptığı tasarımı çok beğendim ve bisikleti de eski görünce aklımdan Ramazan’a bisiklet hediye etmek gelmişti. Sonrasında Ramazan’ı ailesiyle birlikte Sakarya’ya çağırarak motosiklete bindirelim dedik ama sadece bindirmekle kalmayarak bu kadar hevesli bir çocuk için ‘Yamaha’ markasına rica ettim beni kırmadılar ve hediye ettiler. Ramazan’ın haberi yoktu bu arada motordan, sadece motorla olmaz diyerek kask, elbise gibi hediyeleri de herkes Ramazan’a yolladı ve bu mutluluğa ortak oldu.” dedi. 



Ramazan Can ise, “Küçüklüğümden beri hep motora binmek istiyordum. Sonra aklıma geldi, yapabilirim dedim ve yaptım. Şimdi de gerçek bir motosikletim oldu. Teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • kenan sarıhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah razıolsun senden Sayın vekilim herkes kendine yakışanı yapar sende öyle yaptın bir çok yardımlarını biliyoruz basına yansıyanlar bunlar gönlü güzel insan
    Cevapla
  • sakarya 3 yıl önce Şikayet Et
    Sakaryanın gülü gülü sofuoglu adamın dibisin.
    Cevapla
  • davutbaba 3 yıl önce Şikayet Et
    Tebrik ederim. Örnek davranışınız nedeniyle kutluyorum.
    Cevapla
  • recep 3 yıl önce Şikayet Et
    adamsın sen ya
    Cevapla
  • özgür barut 3 yıl önce Şikayet Et
    ehliyet alacak yaşta mı ? hiç sordun mu vekil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR