PKK'nın üstlendiği 214 olay hiç olmadı!

PKK'nın bu yıl üstlendiği 420 olayın 214'ünün hiç gerçekleşmediği, 181 vakanın ise doğal afet veya insan ihmali sonucu olduğu belirlendi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.07.2020 06:35 GÜNCELLEME 13.07.2020 09:09 GÜNCEL
PKK'nın üstlendiği 214 olay hiç olmadı!
PKK'nın üstlendiği 214 olay hiç olmadı!

Terör örgütü PKK/KCK ile mücadele kapsamında "Savunma değil, taarruz" stratejisi örgütün bütün planlarını altüst etti. Olay merkezli operasyon anlayışından “kesintisiz operasyon”a geçiş ile birlikte etkisiz hâle gelen terörist sayısında rakamlar eskiye göre 5-10'a çarpıldı. Hâl böyle olunca hemen her gün farklı sınır karakollarımızdan teröristlerin teslim haberleri de artmaya başladı. Güvenlik güçlerinin etkinliğinin daha da artması terörist unsurlarının yurt içi ve yurt dışı bağlantısının kesilmesini sağladı. 

ZAYIFLIĞI PERDELİYOR

PKK'yı son zamanlarda zayıflığını perdelemek için orman yakma, araç/fabrika kundaklama gibi eylemlerle çok sık duyuyoruz... Bu eylemlerin yaşanmasının hemen ardından PKK'nın yayın organları olayların örgüte bağlı paravan yapılanmalar tarafından yapıldığını açıklıyor. Güvenlik kaynaklarından edindiğimiz bilgiye göre aslında bunun da bir strateji olduğu ve arkasında yatan gerçekliğin farklı olduğu açıklandı.

420 OLAY NEREDE?

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre, yılın ilk 7 ayında hain PKK, 420 araç/fabrika kundaklama gibi benzeri olayları üstlendi. Yapılan araştırmalarda söz konusu üstlenmelerden sadece 17 vakanın örgüt tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi. Üstlenilen 214 olay hiç yaşanmadı, 181 hadisenin ise doğal afet olduğu ve örgütsel bağlantısının bulunmadığı belirlendi. 8 vaka ise araştırılıyor. Eylemlere karışan 26 kişi gözaltına alındı. PKK'nın son çırpınışlarını gösteren bu tabloda kadro sıkıntısı yaşayan örgüt yeni katılımlar için her yolu deniyor.

Karadeniz'e  sızma engellendi 

‘Karadeniz Açılım Grubu’ teröristlerinin tamamının etkisiz hâle getirilmesinin ardından PKK, bölgeye yeniden sızmaya çalışıyor. Karadeniz'e sızmaları için gönderilen 2 PKK'lı terörist sıkışınca teslim oldu.

 

 

YORUMLAR 4
  • sırdar 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH akıl fikir versin 3 kişi ile karadenize sızsan ne olur ne kadar tutunursun bir yerde yaşam şansın olması için halkın kendinden olması gerekli kaç gün kalıcan aç susuz bunların kaldığı yerde köpek bağlasan durmaz olan kandırılan insanlara ana babalarına oluyor
    Cevapla
  • X-FİLES 3 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın dostum. Hangi kafa ile dağdalar belli değil. Amaç ne belli değil. ABD çok seviyor ise alsın ülkesinde baksın bunlara. Her şey ortada ama görmek lazım.
    Cevapla
  • Fehmi 3 yıl önce Şikayet Et
    Çöküş değil yanı başımızda 50 bin kişilik terör devleti kuruluyor. Teröristler orada.
    Cevapla
  • Hamdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Kurulmak istenen elli bin kişilik terör devletini yok etmeliyiz İnşallah.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR