15 Temmuz şehit ve gazi yakınları TBMM'de

15 Temmuz gazileri ve şehit yakınları, Meclis Başkanı Şentop'un davetlisi olarak TBMM'deki anma törenine katıldı. Gazi ve şehit yakınları, Meclis'teki şehitler anıtına karanfil bıraktı. Meclis'teki anma törenine CHP dışındaki tüm partiler katıldı. CHP ise 15 Temmuz gazilerinin çağrılmadığını iddia ederek törene katılmayacağını açıklamıştı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.07.2020 19:16 GÜNCELLEME 15.07.2020 21:17 GÜNCEL
15 Temmuz şehit ve gazi yakınları TBMM'de
15 Temmuz şehit ve gazi yakınları TBMM'de

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop'un davetlisi olarak TBMM'deki 15 Temmuz törenine gelen şehit, gazi ve yakınları Şentop'la görüştü. Gazi ve şehit yakınları TBMM'deki şehitler anıtını ziyaret ederek anıta karanfil bıraktı. 

 

Gazi Meclis'te olmaktan dolayı memnuniyetlerini dile getiren şehit ve gazi yakınları yaptıkları açıklamada şunları söyledi: 

 

"Bugün burada hem sevinç hem de hüznü beraber yaşıyoruz. Allah bir daha bu millete böyle bir ihanet yaşatmasın. Sayın TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a da davetleri için teşekkür ediyoruz."

TOPLANTIYA SADECE CHP KATILMADI

TBMM'deki 15 Temmuz anma törenine AK Parti, MHP, HDP ve İYİ Parti'den isimler katıldı. 

'GAZİLER GELMEYECEK' YALANI

CHP, Meclis'teki 15 Temmuz anma törenine katılmıyor. Partinin grup başkanvekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç'un imzasını taşıyan açıklamada, törene katılmama gerekçesi olarak, 15 Temmuz gazilerinin Meclis'e davet edilmediği iddiası gösterilmişti. 

 

 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 107 TÜMÜ
  • mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Gelmeye yüzleri var mı ki gelebilsinler?
    Cevapla
  • efe 3 yıl önce Şikayet Et
    chp olmuş fetönun savunucusu. yazık
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu Mitinglerde ,Toplantılarda Destek için Fetöcülerin İsimlerini Chp,lilere Tek Tek Okutturduğunu Türk Milleti 100 Yılda geçse unutmayacak!
    Cevapla
  • corumlu19 3 yıl önce Şikayet Et
    iyi de kardeşim adamlar kendilerince kendi şehitlerini gazilerini kendilerince gördükleri teröristlerin başlarını davet etmediyseniz katılmamışlardır...
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Törene katılma izini çıkmamıştır. Öyle ya, kontrollü darbe söylemini ortaya atan ve darbe girişimine tiyatro diyen bu kişi değil mi? Tabii ki bir bahane ile törene katılmayacaktır. Zaten kahvesini yudumlayarak darbe girişimini televizyondan izleyenden ne beklenir?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR