Gri listedeki bir terörist daha teslim oldu

Son Dakika haberi; İçişleri Bakanı Soylu "Bugün gri listedeki bir terörist etkisiz hale getirildi rakam 406’ya düştü. Biz bunu biliyoruz attığımız her adım da şurada oturan şehit ailelerinin hakkını gözetiyoruz." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.07.2020 19:17 GÜNCELLEME 15.07.2020 20:25 GÜNCEL
Gri listedeki bir terörist daha teslim oldu
Gri listedeki bir terörist daha teslim oldu

Bakan Soylu Ankara Emniyet Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen "15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü" törenine konuştu.

 

"RAKAM 406’YA DÜŞTÜ"

 

15 Temmuz gecesi ülkeyi bin yıl geriye götürmeye inat milletin ileriye yürüdüğünün altını çizen Bakan Soylu, “FETÖ, PKK, DEAŞ gibi terör örgütleri ile mücadele ederken göç ve bir yandan uyuşturucu ile de mücadele ediyoruz. Türkiye bugün güvenliğini hem Kato ve Gabar’da hem de Azez’de Afrin’de sağlıyor. Bugün gri listedeki bir terörist etkisiz hale getirildi rakam 406’ya düştü. Biz bunu biliyoruz attığımız her adım da şurada oturan şehit ailelerinin hakkını gözetiyoruz. PKK terör örgütü öyle tükenmiştir ki bu yıl örgüte katılanları sayısı 22, ikna ile dağdan indirilenlerin sayısı 107. Cudi dağının tam göbeğinde evlatlarımız Yıldırım Operasyonu ile teröristleri bir daha oraya giremeyecek şekilde mücadele ediyor” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 4
  • Hacivat 3 yıl önce Şikayet Et
    Teslim olun
    Cevapla
  • GARA ÇOCUK 3 yıl önce Şikayet Et
    kaç paralık teröristti bu?
    Cevapla
  • Şaban özgüneş 3 yıl önce Şikayet Et
    Üç kuruşluk
    Cevapla
  • Dadas 25 3 yıl önce Şikayet Et
    300 bin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR