Bekir Bozdağ'dan 15 Temmuz'a ilişkin çarpıcı açıklama: Meclisin kapılarını tutmuşlardı

Kanal 7 ekranlarında gerçekleştirilen İskele Sancak 15 Temmuz Özel Programı'na konuk olan dönemin Adalet Bakanı Bekir Bozdağ hem 15 Temmuz gecesi Gazi Meclis'in kürsüsünde yaptığı unutulmaz konuşmanın öncesini ve sonrasını anlattı. Kanal7 Ankara temsilcisi ve Haber7 yazarı Mehmet Acet sunduğu, Mehmet Şahin, Ali Özkaya ve Selami Altınok'un konuk olduğu programda 15 Temmuz bir kez daha hatırlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.07.2020 02:30 GÜNCELLEME 16.07.2020 02:35 GÜNCEL
Bekir Bozdağ'dan 15 Temmuz'a ilişkin çarpıcı açıklama: Meclisin kapılarını tutmuşlardı
Bekir Bozdağ'dan 15 Temmuz'a ilişkin çarpıcı açıklama: Meclisin kapılarını tutmuşlardı

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) / Paralel Devlet Yapılanması (PDY) tarafından düzenlenen hain darbe girişiminin üstünden tam 4 yıl geçti. Ancak o gece yaşananlar Türk milletinin nazarında hiçbir zaman unutulmayacak. Türk Milleti'nin unutulmaz direnişiyle bertaraf edilen hain darbe girişimi; bu topraklarda milyonlarca kahramanın var olduğunu bir kez daha hatırlatmıştı.

15 Temmuz gecesi saldırıya uğrayan ve Gazi unvanını alan TBMM'de yaptığı konuşmayla tüyleri diken diken eden dönemin Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kanal 7 ekranlarında gerçekleştirilen İskele Sancak 15 Temmuz Özel Programı'na konuk oldu.

 

 

''DARBECİ TERÖRİSTLER MECLİSİN KAPILARINI TUTMUŞLARDI''

15 Temmuz gecesinde yaşadıklarını anlatan Bekir Bozdağ, ''Meclise Çankaya kapısından giremedik. Dikmen kapısından da giremedik. Darbeci teröristler o kapıları tutmuşlardı. Arka kapıdan yürüyerek içeri girdik. Genel Kurul'a geldiğimde o dönemin Meclis Başkanı sayın İsmail Kahraman beyefendi oturumu yönetiyor... İçeride AK Parti'li, MHP'li ve CHP'li milletvekilleri var. Bazı basın mensubu arkadaşlarımız var. Danışmanlar var... Ben oturdum içeride konuşma vardı. Ben hükümet adına söz hakkı istedim. O şartlarda, darbenin ne olacağının belli olmadığı saatlerde herkes hükümet adına konuşan benim ne söyleyeceğimi merak ediyordu.'' ifadelerini kullanırken, ''O an ne söylediklerim yazılı değildi ben sadece gönlümden geçenleri dile getirdim. dedi.

''BİZE DÜŞEN BURADA ÖLMEKTİR''

Bekir Bozdağ sözlerine şöyle devam etti: ''Kürsüde konuşurken büyük bir patlama oldu. Sanki bomba kucağımıza düşmüş gibi oldu. Ben konuşmamı hiçbir şey olmamış gibi devam ettirirken bazı milletvekili arkadaşlar Meclis Başkanı'na dönerek, 'Başkanım duygusallığa yer yok burada ölebiliriz. Parlemento'yu  kapatıp sığınaklara gidelim' dediler. O anda ben 'Eyvah!' dedim. Eğer Meclis Başkanı, 'Meclis'i kapatıp sığınaklara gidelim' derse millet de sokakları bırakır diye düşünerek kürsüyü bırakıp Meclis Başkanı'nın yanına geldim. Başkanımız sayın İsmail Kahraman'a, ''Bize düşen burada ölmektir'' dedim.

KAYNAK : haber7
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Baş ftöcü konuşuyor utanmıyor
    Cevapla
  • mgun 3 yıl önce Şikayet Et
    Güleyim bari ya söyleyene bak. Ayıp İnsan utanır. Fetö yü tüm adalet birimlerine sokan adam meğer ne konuşma yapmış.
    Cevapla
  • Cevdet 3 yıl önce Şikayet Et
    Tarihe geçecek bir konuşmaydı. Aslan yürekli bozdağ. Bu adam niye ak parti içinde geri plana atıldı anlamadım. Reisin hep yakınında olmalıydı.
    Cevapla
  • Gurbetci 3 yıl önce Şikayet Et
    Araştırırsan bulursun
    Cevapla
  • Sakarya 54 3 yıl önce Şikayet Et
    Milletin sokakta verdiği mücadeleyi, sayın Bekir Bozdoğda, yine milletin temsil edildiği yerde vermiştir. Ve kendisine yakışanı yapmıştır. Allah razı olsun.
    Cevapla
  • Hıdır öksğz 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimler tutmuştu,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR