Eminönü iskelesinde uçan tekmeyle ilgili Adalet Bakanlığı harekete geçti

Eminönü-Üsküdar vapurunda iki kadın arasında kavga çıkmış, kadınlardan biri tartıştığı kadına turnike üzerine çıkarak uçan tekme atmıştı. Tekmeli saldırıda bulunan kadın hakkında "kasten yaralama" suçundan soruşturma başlatıldı. Öte yandan, Adalet Bakanlığı da olayla ilgili inceleme başlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.07.2020 14:19 GÜNCELLEME 18.07.2020 14:19 GÜNCEL
Eminönü iskelesinde uçan tekmeyle ilgili Adalet Bakanlığı harekete geçti
Eminönü iskelesinde uçan tekmeyle ilgili Adalet Bakanlığı harekete geçti

Eminönü-Üsküdar Vapur İskelesi'nde tartıştığı kadına tekmeli saldırıda bulunan kadın şüpheli hakkında, "kasten yaralama" suçundan soruşturma başlatıldı.

 

 

Adalet Bakanlığı da olayla ilgili inceleme başlattı. 

 

 

Eminönü-Üsküdar Vapur İskelesi'nde dün akşam saatlerinde oluşan yoğunluk nedeniyle vapur bekleyen iki kadın arasında tartışma çıktı. Taraflardan biri, turnike üzerinden atlayarak tartıştığı kadına tekmeyle vurdu. Bunun üzerine iskeledeki görevliler araya girerek, tarafları ayırdı.

Saldırıya uğrayan ve Doğu Türkistanlı olduğu belirtilen kadının olayın ardından şikayetçi olması üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, "kasten yaralama" suçundan soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 94 TÜMÜ
  • ADALETLİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Güvenlik neden müdahale etmiyor.Sanki örtülü kadının dövülmesini istemiş gibi.Bence güvenlikte suçlu.Böyle mikroplara,terbiyesiz ve sevyesizlere en büyük cezalar verilmeli çünkü insanlar arasına nifak sokuyorlar.
    Cevapla
  • Y.t.o 3 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yapan kardeşler her zaman haktan doğrudan yana olacaksin o insanın yaptığı hareket çok çirkin bir türk müslüman kızına yakışıyormu öyle gençlerimizi allah islah etsin saygılarımla
    Cevapla
  • Hayâ 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben bunu izlerken utandım.
    Cevapla
  • uygurlu 3 yıl önce Şikayet Et
    kasten adam yaralama olmaz. bir kere adam değil ikincisi yaralama yok. bakan bey 2 kişi itişip kakışma işleri ile uğraşmayın. bu olay o kadar büyütüldüki neredeyse uluslararası krize dönecek. çok abartıldı.
    Cevapla
  • Tuğra 3 yıl önce Şikayet Et
    suç tasnifinde suçun tanımının yapılabilmesi için adam kelimesi kullanılmıştır adam kelimesi burada erkek ya da bayan şahısı belirlemek için değil olayı ifade etmek için hukuksal bir tanım olarak kullanılmıştır "adam kaldırmak adam öldürmek gibi" zira tasnifte bayan öldürmek bayan kaldırmak gibi bir tanım yoktur ayrıca dosya içeriğinde kişiler ve olayın tarafları bellidir. doğu Türkistan soy bağımız olan bir millet zaten onlara Çinliler hep yanlış yapıyor neden biz yanlış yapalım bir kadının turnikeye çıkıp tekme atması ne ile ifade edilir yaralamak için illa silah kullanması mı gerekiyor
    Cevapla
  • zulkay karakas 3 yıl önce Şikayet Et
    sacmalama istersen hukuk geregini yapsin suclu cezasini ceksin cekmeli
    Cevapla
  • diyar 3 yıl önce Şikayet Et
    aynisi senin ailene olsa ne yapardın olayı basite alma
    Cevapla
  • osman 3 yıl önce Şikayet Et
    uygurlu o zaman millet birbirini yesin bitirsin.
    Cevapla
  • İstanbullu 3 yıl önce Şikayet Et
    İğrenç bir görüntü. Hele Doğu Türkistan lı Türk ablamıza söylediği sözler, görüntüsünden daha iğrenç. Irkçı, faşist, küfürbaz, cahil ve çirkef tam bir sokak kadını.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR