İçişleri Bakanlığı'ndan Bakan Soylu'nun oğluyla ilgili iddialara yalanlama

İçişleri Bakanlığı, Bakan Süleyman Soylu'nun oğlu Engin Levent Soylu'ya ait Twitter'da bir hesap bulunmadığını ve iddia edilen paylaşımların kendisine ait olmadığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.07.2020 09:38 GÜNCELLEME 20.07.2020 16:09 GÜNCEL
İçişleri Bakanlığı'ndan Bakan Soylu'nun oğluyla ilgili iddialara yalanlama
İçişleri Bakanlığı'ndan Bakan Soylu'nun oğluyla ilgili iddialara yalanlama

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, bugün bazı internet sitelerinde "İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Soylu'nun oğlu da konuştu" şeklinde bir sosyal medya paylaşımının haberleştirildiği belirtildi.

 

 

Söz konusu Twitter hesabının Bakan Soylu'nun oğlu Engin Levent Soylu’ya ait olmadığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Sayın Bakanımızın oğlunun bahse konu sosyal medyada hesabı bulunmamaktadır. Dolayısıyla söz konusu paylaşımın Sayın Bakanımızın oğluna aitmiş gibi ilişkilendirilmesi anlamsızdır. Sayın Bakanımızın oğlu adına açılan sahte hesapla ilgili de gerekli işlem başlatılmıştır.

 

 

YORUMLAR 4
  • bari 3 yıl önce Şikayet Et
    sayin bakanim ak parti teskilatlari sus pus muhalefet ne kadar yalan dolan iftira varsa atacak malesef vatandas inaniyor ak partinin 20 yildir yaptiklarini kimse anlatmiyor rakipler vatandasin gozlerine perde cekmis kendi yalanlarini milette anlatiyor yazik gunak yemin olsun reis cumhur itifaki kayip ederse cokkkk kotu gunler gelecek hata ulkemiz bolunecek halka anlatin bakin sogan patates yalaniyla neler oldu uyanik olalim millet uyutuluyor
    Cevapla
  • Adanalı. 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar fetö.ve pkk işi,Adama nasıl saldıracaklar, ama yakında o hesap çıkar vede hesabını sorarlar.
    Cevapla
  • ALP ARSLAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür kişilere ağır cezalar-yaptırımlar verilirse ancak BİTER BU OLAYLAR.
    Cevapla
  • mmed 3 yıl önce Şikayet Et
    Dışarda bu itler. Bulmak mumkün değil.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR