Cinayet zanlısı eski İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz yakalandı

İstanbul'da 5 yıl önce trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsünü silahla vurup öldürmekten aranan eski İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz, Antalya'da yakalanarak tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.07.2020 19:15 GÜNCELLEME 23.07.2020 19:15 GÜNCEL
Cinayet zanlısı eski İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz yakalandı
Cinayet zanlısı eski İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz yakalandı

17 Ağustos 2015 tarihinde İstanbul Halkalı'da trafikte tartıştığı motosiklet sürücüsü Ahmet Sülüşoğlu'nu silahla vurup öldüren ve 2018 yılında yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile meslekten ihraç edilen eski İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz, Antalya'da Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Muzkent Mahallesi'nde düzenlenen operasyonla yakalandı.

Bakırköy 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nce ''kasten öldürme'' suçundan aranan Celal Yılmaz, ifadesinin ardından Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.

 

Yılmaz, işlemlerinin ardından çıkarıldığı sulh ceza mahkemesince tutuklanarak, Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü'ne gönderildi.

Celal Yılmaz, Nöbetçi Küçükçekmece Sulh Ceza Hakimliğince 18 Ağustos 2015'te tutuklanmış, avukatının itirazı üzerine 23 Ağustos'ta Bakırköy Sulh Ceza Hakimliğince serbest bırakılmıştı.

 

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • sdc 3 yıl önce Şikayet Et
    O zamanlar videosu bile yayınlandıydı neden tutuklanıyor anlam vermek güç tartıştığı motosikletli kendisini takip edip lojman önünde silah çekiyordu kurusıkı da olsa gerçeğinden ayırt edemezsin belki kafasına sıkması ağır bir tedbir olabilir ama o an karar vermek namlunun ucundakileri kurtarma düşüncesi buna zorlamıştır. Burada nefsi müdafaa uygulanmayacak ta nerde uygulanacak illa birinin yaralanmasını mı bekleyecekti
    Cevapla
  • İsmail72 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar haksız yorum yapmayın görüntüyü izleyin Emniyet müdürü ne yapacaktı adam motor ile yanlarına geliyor silahını çıkartıp mermiyi ağzına veriyor ne yapmalıydı adam
    Cevapla
  • Adil 3 yıl önce Şikayet Et
    Bildiğimiz kadarıyla Celal müdür baba adamdı alçak gönüllü bir insandı...
    Cevapla
  • Adanalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Motorsikletlilerin çoğu insan gibi araç kullanmıyor , ger an çevreye saldırmaya hazır birkaç tanesi de bir araya geldiği zaman Amerikan filmlerinde ki serseri çetelerine özeniyorlar... Ana caddelerde ve kalabalık yerlerde motosiklet trafiği kesinlikle yasaklanmalı. Işıksız lambasız kasksız plakasız sigortasız vergisiz birçoğu çalıntı bu lanet araçların trafikte ölüm saçması artık bir şekilde son bulması gerekiyor.
    Cevapla
  • ali Aksoy 3 yıl önce Şikayet Et
    Budan daha yorum yapilamaz.
    Cevapla
  • İsmail G 3 yıl önce Şikayet Et
    L tipi fena değil ordan açığa geçer cezanın yarısını tamamlar sonrada izine falan çıkar işte
    Cevapla
  • hidocan almanya 3 yıl önce Şikayet Et
    abi sendeki ilim hakimlerde yok saygilar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR