Korku dolu anlar kamerada! Yolda yürüyen kadın 6 köpeğin saldırısına uğradı

Muğla'da yolda yürüyen bir kadın 6 köpeğin saldırısına uğradı. Kadının yardımına çevredeki bir kişinin koşması üzerine köpekler uzaklaştı. Köpeklerin saldırma anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.07.2020 21:29 GÜNCELLEME 26.07.2020 21:34 GÜNCEL
Korku dolu anlar kamerada! Yolda yürüyen kadın 6 köpeğin saldırısına uğradı
Korku dolu anlar kamerada! Yolda yürüyen kadın 6 köpeğin saldırısına uğradı

Olay, Muğla'nın Milas ilçesi Güllük Mahallesi'nde, dün gündüz saatlerinde meydana geldi. Güllük Mahallesi'nde yolda yürüyen bir kadın 6 köpeğin saldırısına uğradı. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde kenarda bekleyen köpeklerin kadının üzerine saldırdığı görüldü. Çantasıyla kendisini korumaya çalışan kadının yardımına çevredeki bir kişi koştu. Kadın, o an yaşanan arbedede yere düştü. 

 

 

Çevre sakinleri hayvanları çok sevdiklerini, ancak köpeklerin çok saldırgan olduğunu ve bu olayın sıklıkla yaşandığını belirtip yetkililerin bir an önce müdahale etmesini istediklerini söyledi.

YORUMLAR 33 TÜMÜ
  • hakan gardas 3 yıl önce Şikayet Et
    Demek oranin belediyesi iyi calismiyor baska sebebi göremiyorum
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 3 yıl önce Şikayet Et
    izmirde sahipsiz köpekler çok bir kaldırımda 8-10 tane yatıyor katlı otopark ziraat bankası önünde agora tarihi müze çevresinde inciraltında kaynıyor belediye birşey yapamıyor
    Cevapla
  • İnsan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sana ne zararları var
    Cevapla
  • özlüsöz 3 yıl önce Şikayet Et
    başı boş köpeklere itlaf şart. kendi halinde yürüyene bile böyle topluca saldırıyorlarsa çocuk geçse düşünemiyorum bile. boş verin o sözde hayvan sevicileri. Dünyanın en boş insanlarıdır onlar. İnsanı savunmak yerine köpekleri savunurlar, bilmezler ki kendileri insandan aşağıdırlar. İnsan ölse gene köpekleri savunurlar.
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Eğer kadın köpeklere saldırsaydı. Herhalde bu hayvan severler ve basın, yayın Türkiye'yi ayağa kaldırırlardı. Hayvan haklarından bahsedenler birazda insan haklarından bahsetsin...
    Cevapla
  • Suat ÖZYAMAN 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlara saldırma alışkanlığı olan sokak köpeklerinin tespit edilip itlaf edilmesi gerekiyor. Hayvan hakları adı altında can güvenliği yok sayılamaz.
    Cevapla
  • Nur dogan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ah birde seni itlaf etseler..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR