Başkan Erdoğan CHP kurultayını iki kelimeyle özetledi

Son Dakika Haberi; Başkan Erdoğan CHP kurultayı ile ilgili "İşte kongre yaptılar sadece söyledikleri 'biz geliyoruz'. Eğitimde, adalette, dış politika da ne yapacaksın? Var mı? Yok. Muhalefet adına tek yaptıkları şey, bize ve hükümetimize yalan ve iftiralar atmaktır." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.07.2020 19:25 GÜNCELLEME 27.07.2020 19:40 GÜNCEL
Başkan Erdoğan CHP kurultayını iki kelimeyle özetledi
Başkan Erdoğan CHP kurultayını iki kelimeyle özetledi

Başkan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan CHP'nin hiçbir arguman ve proje ortaya koyamamasını eleştirerek "Demokraside muhalefete çok iş düşer. Yıllarca muhalefet saflarında mücadele etmiş biri olarak bu görevleri iyi biliyorum. Demokrasi güçlü muhalefetten güç kazanır, muhalefet demek yapılan her işe karşı çıkmak değildir.  Bir tarafta milletini ve ülkesinin büyümesi için gecesini ve gündüzlerini katarak çalışanlar vardır. Diğer tarafta ise ülkesinin geleceği için en küçük eser bile üretmemiş, çaba göstermemiş olanlar vardır. Bunlar için ülkemizin Doğu Akdeniz'deki Ege'deki haklarını koruma mücadelesi de aynı hükümdedir. Terör örgütlerine göz kırpan, darbecilere arka çıkan bu zihniyetin yaptığı işin adı muhalefet olamaz. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir demokrasi tanımı yoktur. İşlerinde ülkeyi yönetmek için eğitimden sağlığa, ulaştırmadan tarıma herhangi alanda dişe dokunur somut teklifli program ortaya koyan var mı. İşte kongre yaptılar sadece söyledikleri biz geliyoruz. Eğitimde, adalette, dış politika da ne yapacaksın? Var mı? Yok. Muhalefet adına tek yaptıkları şey, bizi ve hükümetimizi yalan ve iftiralar atmaktır. Hayatımızın hiçbir döneminde mükemmel olduğumuzu, en iyisini yaptık iddia etmiyoruz. Hep çabaladık, koştuk koşturduk ama ortaya eser koyduk. Kusursuz olan sadece yaradandır. İnsan aklı yanında, eksikleriyle hatalarıyla maruf bir varlıktır." ifadelerini kullandı.

"MİLLETİMİZİN GÖNLÜNDE 18 SENEDİR YER ETTİK"

Başkan Erdoğan 18 yıldır devam eden iktidar dönemini şu sözlerle değerlendirdi; Hizmetlerimizin yanında bu hasbi ve samimi duruşumuzun yanında milletimizin gönlünde 18 senedir yer ettik. Rabbim Cumhur ittifakının bu dayanışmasını inşallah daha güçlü bir şekilde yola devam etmesini nasip etsin. Hep yeni atılımlar peşinde koşuyoruz, her yeni günü bir önceki günün ilerisine taşımaya çalışıyoruz.

 

 

YORUMLAR 1
  • h topcu 3 yıl önce Şikayet Et
    383 sene sonra chp iktidar!!!!!!!!!!!!!
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR