Erdoğan'dan vatandaşa uyarı: Çok ama çok dikkat edin!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, anne ve babasının kabirlerini ziyaret etti. Kabir ziyareti sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kurban bayramı öyle bir döneme denk geldi ki Ayasofya Camii de açıldı. Bizim için müjde. Koronavirüse vatandaşlarımız çok ama çok dikkat etmeli' dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.07.2020 13:46 GÜNCELLEME 28.07.2020 14:13 GÜNCEL
Erdoğan'dan vatandaşa uyarı: Çok ama çok dikkat edin!
Erdoğan'dan vatandaşa uyarı: Çok ama çok dikkat edin!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile öğle saatlerinde Kısıklı'daki konutundan çıkarak, Karacaahmet Mezarlığı'na gitti.

 

 

Erdoğan, annesi Tenzile Erdoğan ve babası Ahmet Erdoğan'ın mezarlarını ziyaret ederek, dua etti.  

Ziyaret sonrası Başkan Erdoğan'ın şu açıklamalarda bulundu; 

"Her şeyden önce tüm milletimin, İslam dünyasının Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum. Birlik ve beraberliğin müjdecisidir. İnsanlığın sıkıntı yaşadığı böyle bir dönemde Kurban Bayramımız da buna vesile teşkil edecektir. 

Aynı zamanda kurbanla beraber fakir fukara, dar gelirli, yoksul kurbanlarımızın etiyle de evler şenlenecektir. Bu yıl Kurban Bayramı öyle bir döneme rastladı ki, aynı zamanda Ayasofya Camii'mizin açılışıyla örtüştü. Bu da bizim için ayrı bir müjde.

Ben bu vesile ile tüm milletimin Kurban Bayramını tebrik ediyorum. 

"ÇOK AMA ÇOK DİKKAT ETMELİYİZ"

Ama Koronavirüs olayına da bu bayramda çok ama çok dikkat edilmesini milletimden rica ediyorum. Özellikle temizlik, maske, mesafeye çok dikkat edeceğiz.

Limiti iyice aşağıya çekmemiz lazım ki şu beladan kurtulalım." 

YORUMLAR 29 TÜMÜ
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Maske takıp Sosyal mesafeye uyulursa Kovid-19 1-2 Ayda biter yoksa Kış Aylarında tekrar Virüs tekrar güçlenecek Pik yapacak ve bu Sefer Gençleri vuracak!.
    Cevapla
  • aziz y 3 yıl önce Şikayet Et
    Reis..İslami davadan dolayı yanındayım..sevgimiz muhabbetimiz büyük...ama halkta geçim sıkıntısı büyüyor..dün biraz 3 çocuga fındık fıstık çikolata,hanıma deterjan vs..minimum düzeyde.abartmadan..kasada ödediğim 380 tl..ve bunlar teme l ihtiyaç değil..hem 3 çocuk hem hem tek başına çalış..asgari ücret en az 5000 olmalı.zaten 1 euronun 8.15 oldugu yerde 2400 asgari ücret 1500 tl emekli ücreti komil..sovyet sonrası 100-200 usd maaşla çalışanlara dönüyoruz...önünü alın
    Cevapla
  • Paol 3 yıl önce Şikayet Et
    Aziz efendi geçim sıkıntısı dünyanın her köşesinde var dert etme varsa sıkıntı dua et yeter
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya bi bitmediniz gitti! Bu salgında Müthiş Sağlık sistemimizle Virüs ile Mücadelemiz süper ,Türkiye çok iyi durumda! ,Ekonomik olarak Araba satışları patladı İnsanlar daha Fabrikada Askıdaki Araçlara sıraya giriyor sizde kalkmışsınız yok deterjan Çikolata filan diyorsunuz! el insaf artık! ne yaparsanız yapın Erdoğan bu Ülkenin başında! Onu indirecek adamıda 15 temmuzdan beter yaparız! Türk Milleti Orta Asyadan bu yana İslamdır ve öyle kalacak! ..Beğenmiyorsanız! Türkiyeden defolun gidin! Fetö gibi Amerikaya ,Kübaya nereye giderseniz gidin!.. ne işiniz var bu topraklarda!..zaten yolun sonu göründü! 2023,den sonra Tüm islam ve Türk Düşmanları THE END.
    Cevapla
  • Trabzon uşağı 3 yıl önce Şikayet Et
    Seni çooook seviyorum başkanım RABBİM CC SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN İNŞAALLAH REİİİİS AMİN AMİN AMİN.....
    Cevapla
  • Aby,23 3 yıl önce Şikayet Et
    Yunan a boyun eğmek yakışmaz bize haklı olduğumuza inancımız tam ise sismik gemimiz görevi ne ise yapmaya devam etsin
    Cevapla
  • adem 3 yıl önce Şikayet Et
    başım üstüne reis koronaya dikkat etmek lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR