Meral Akşener'in kürsüye çıkardığı ismin plaj skandalı ortaya çıktı

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, partisinin grup toplantısında turizmdeki son gelişmeleri değerlendirdi. Akşener, "Turizmdeki feci tabloyu" anlatacak anonsuyla kürsüyü Çalış Turizm Başkanı Mete Ay'a devretti. Ay'ın, devletten kiraladığı Koca Çalış Plajı yolunu vatandaşın geçmemesi için trafiğe kapattırdığı ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.07.2020 13:51 GÜNCELLEME 28.07.2020 13:54 GÜNCEL
Meral Akşener'in kürsüye çıkardığı ismin plaj skandalı ortaya çıktı
Meral Akşener'in kürsüye çıkardığı ismin plaj skandalı ortaya çıktı

Partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, iç politikadan ekonomiye kadar pek çok alanda hükümeti hedefi aldı.

 

PANDEMİ TEDBİRLERİNİN YETERSİZ OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Turizmdeki son gelişmelere değinen Akşener, önce koronavirüs pandemisi nedeniyle alınan önlemlerin yetersiz olduğunu öne sürdü.

 

"TURİZM İÇİN KOLAYLIK GEREK"

Ardından da dünyada ve Türkiye'de uygulanan bu önlemlerden olumsuz etkilenen turizm sektörü için kolaylıklar sağlanması gerektiğini belirtti.

KÜRSÜYE METE AY'I ÇIKARDI

Akşener, konuyla ilgili kürsüyü Çalış Turizm Başkanı Mete Ay'a devretti. Ay, İYİ Parti grubunda yaptığı konuşmada Fethiye'nin doğal güzelliklerinin hızla kaybolduğunu öne sürdü.

DAHA ÇOK DESTEK İSTEDİ!

Yerli ve yabancı turist için daha fazla ekonomik destek talep eden Ay, "Bunları şahsımız adına değil ülkemiz adına istiyoruz" ifadelerini kullandı.

DEVLETTEN KİRALADIĞI PLAJIN YOLUNU KAPATTIRDI

Mete Ay'ın devletten kiraladığı Koca Çalış Plajı, daha önce 'yolun vatandaşa kapatılması' haberleriyle gündeme gelmişti.

ZENGİNLER PLAJA HALK BAŞKA TARAFA

Vatandaşların tepkisini toplayan uygulamayla ilgili ortaya 'zengin' ve 'fakir' ayrımının çıktığı hem yerel hem de ulusal medya tarafından işlenmişti.

YORUMLAR 28 TÜMÜ
  • Hamit 3 yıl önce Şikayet Et
    Ezansiz yasayamam diyerek anavatana iltica eden bir neslin torunlari ; şimdilerde ezanı ıslikliyorlar. Ah bu devşirmeler.
    Cevapla
  • vedat 3 yıl önce Şikayet Et
    bu parti derhal men edilmeli ve tüm üyeleri mahkemeye cikartilmali. nerde savcilar nerde hakemler nerde devlet? lanet olsun böyle adi siyasetciler.
    Cevapla
  • Asaf 3 yıl önce Şikayet Et
    Elmalı belediye başkanının nikah şahitliği konusunda galiba parti yönetiminde bir degerlendirmeye luzum yok görüşü hakim
    Cevapla
  • davut 3 yıl önce Şikayet Et
    bu insan demekten utandığım varlığın mecliste işine.
    Cevapla
  • Mrt 3 yıl önce Şikayet Et
    Kendisi konuşacak bi şey bilmediği ve bulamadığı için her toplantıya kendi yerine birilerini çıkartıyor,o birilerininde yalanı anında ortaya çıkıyor, böyle siyaset olmaz, böyle muhalefet olmaz,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR