Cani koca, tartıştığı eşini pompalı tüfekle öldürdü

Ankara'da bir kişi, tartıştığı eşini pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Katil koca, Cinayet Büro Amirliği ekiplerince suç aleti ile birlikte gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 31.07.2020 09:32 GÜNCELLEME 31.07.2020 09:32 GÜNCEL
Cani koca, tartıştığı eşini pompalı tüfekle öldürdü
Cani koca, tartıştığı eşini pompalı tüfekle öldürdü

Ankara'da S.Y. (22), tartıştığı eşi Emine Yanıkoğlu'nu (20) pompalı vurarak öldürdü. S.Y., polis ekiplerince gözaltına alındı.

 

Olay, saat 15.30 sıralarında Keçiören ilçesine bağlı Yayla Mahallesi'nde meydana geldi. Kadizade Rumi Caddesi üzerindeki bir apartmanda oturan S.Y. ve eşi Emine Yanıkoğlu çifti arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. 

 

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine S.Y., pompalı tüfekle eşi Emine Yanıkoğlu'na 2 el ateş etti. Emine Yanıkoğlu kanlar içinde kalırken, silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Emine Yanıkoğlu'nu doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. 

SUÇ ALETİ İLE BİRLİKTE YAKALANDI

Cinayet Büro Amirliği ekiplerince suç aleti ile birlikte gözaltına alınan S.Y.'nin ifade işlemleri devam ederken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan çiftin 2.5 yaşında bir çocuklarının olduğu öğrenildi.

YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • YALNIZ ADAM 3 yıl önce Şikayet Et
    düğünlerde ALLAH için gelin evinden çıkarken dua edilmesse düğün yerlerinde içki varsa kimse kusura bakmasın sonucu bu şimdiki düğünler hırıstiyan usulu illaki düğün salonu olacak açık saçık giyim kuşam ALLAH için dua edilmeyecek içki su dan fazla tüketilecek sonrada sen bu düğünden hayır bereket bekle beklerler daha çok beklerler kimse kusura bakmasın bizlerde hırıstan düğünü kendi örf adetimizim misli önüne geçmiş bakın kız 20 erkek 22 yaşında önce kendi örf ve adetimize göre düğün yapalım hırıstan adetine göre değil evlilik önce dua ile başlar içki aşkla sokak sokak gezip tozmakla değil büyüklerin duasıyla başlar ALLAH rahmet eylesin
    Cevapla
  • sema 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin gencecik kız. Olan yine ölene ve geri de kalan çocuğa oldu. 20 yaşında bir anne,2,5 yaşında çocuk.Yani bu anne 17 buçuk yaşında doğuruyor.16 buçuk yaşındayken de hamile idi. Yani reşit olmadan hamile kaldı.Kendi çocukken hamile kalmış.Belki de tecavüze uğradı zorla evlendirildi.Toplum baskısıyla tecavüzcüsüyle evlendirilmiş de olabilir. Bunları da araştırsınlar .Bunların önüne geçilmediği sürece daha çok duyacağız bu haberleri maalesef ki :(
    Cevapla
  • Hamza 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul sözleşmesi hiç bir işe yaramıyormuş
    Cevapla
  • Besiktasli 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar annem derki kari koca kavga ettimi birinin alttan almasi lazim....simdikiler mslesef sen tūfek atsan o top atiyor...simdi ikisinede yazik oldu allah anne babalarina sabir versin
    Cevapla
  • Arife 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu Avrupa kanunlarıyla bu iş çözülmez. Allah'ın kanunlarının gelmesi lazım. De diyor peygamberimiz "kısasta hayat vardır". Kadını çoluk çocuğu öldüreni milletin gözü önünde öldüreceksin bak o zaman zayıflar öldürülüyor mu?
    Cevapla
  • Vatandas 3 yıl önce Şikayet Et
    Kadın erkek ne farkeder bıktık sizin gibi cinsiyetçi kafalardan. Kadın erkek çocuk değil hicbir canlıya zarar verilmez kim bir canliya zarar verirse aynısı da ona uygulanmalı devlet tarafından.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR