Bakan Pakdemirli paylaştı: Dün gece rahat uyudunuz mu?

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Twitter hesabından yangınla mücadele ekiplerinin fotoğrafını paylaştı ve "Dün gece rahat uyudunuz mu? Orman yangınlarıyla mücadele eden kahramanlarımız siz rahat uyuyun diye bu bayram da evlerinde uyuyamadılar." notunu düştü.

ABONE OL
GİRİŞ 02.08.2020 17:18 GÜNCELLEME 02.08.2020 17:18 GÜNCEL
Bakan Pakdemirli paylaştı: Dün gece rahat uyudunuz mu?
Bakan Pakdemirli paylaştı: Dün gece rahat uyudunuz mu?

Bakan Pakdemirli'nin paylaşımı şöyle:

 

"Dün gece rahat uyudunuz mu? Orman yangınlarıyla mücadele eden kahramanlarımız siz rahat uyuyun diye bu bayram da evlerinde uyuyamadılar. Ormanlarımızda lütfen ateş yakmayalım!"

 

YORUMLAR 55 TÜMÜ
  • Özer 3 yıl önce Şikayet Et
    Onlar ayrı ya yıllardır yakılan ormanlarin yerine yapılan konutların ve onlara izin veren siyasetçiler rahatmisiniz servetlerinizi kaca katladiniz dokunulmazlığı savunan hayinler nereye kadar garantiniz var?
    Cevapla
  • Usta 3 yıl önce Şikayet Et
    Aylardır calismiyorum banada iş verin bende çalışırım sonuçta bedava yapmıyor kimse
    Cevapla
  • skooo 3 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede polisler yıllardır evlerinde yatmıyor bayram seyran bilmiyor herkesin yattığı dönemlerde en çok çalışan kamu görevlisi oluyor bunlar dile getirildiğinde işi yapacak tabi diyor başka kamu görevlileri ise işini yapınca manşet oluyor tebrik alıyor. Allah yardımcıları olsun kolay gelsin
    Cevapla
  • Hadi ordan 3 yıl önce Şikayet Et
    Önleyici tedbirler alınmazsa ormanlarda gereği gibi zamanında ıslah ve bakım işleri yapılmıyor denmesi gerekirken yangın çıktıktan sonraki bu manzara paylaşılıp yorumlanıyor ya pes doğrusu
    Cevapla
  • serdal 3 yıl önce Şikayet Et
    allahım arkadaşlarımıza güç kuvvet versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR