Bakan Koca'dan hastane iddialarına yalanlama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son günlerde koronavirüs vaka sayılarıyla ilgili çıkan asılsız haberlere ilişkin bir açıklama yaptı. Koca, "Kovid-19 nedeniyle hastaneleri dolu bir ilimiz hatta kapasitesi tamamen dolu hastanemiz yoktur. İddialar asılsızdır." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.08.2020 10:32 GÜNCELLEME 06.08.2020 10:37 GÜNCEL
Bakan Koca'dan hastane iddialarına yalanlama
Bakan Koca'dan hastane iddialarına yalanlama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs vakalarına ilişkin iddialar hakkında açıklama yaptı. Hastanelerin koronavirüs servislerinin dolu olduğu, yoğun bakımlarda yatak kalmadığı iddialarını yalanladı. 

Bakan Koca, twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "COVID-19 nedeniyle hastaneleri dolu bir ilimiz, hatta kapasitesi tamamen dolu hastanemiz yoktur. İddialar asılsızdır. Bu asılsız iddiaların sahipleri, hastaneler doluymuş gibi tedbir alsın. İddiaların topluma belki bu şekilde yararı olur" dedi.

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "İl değerlendirme toplantılarında İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Konya, Gaziantep, Kayseri, Malatya, Diyarbakır, Bursa, Erzurum, Şanlıurfa, Mardin, Batman valileri, il sağlık müdürleri, halk sağlığı başkanlarıyla, il bazında, 14 ayrı videokonferansta dün bir araya geldik." dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Bakan Koca paylaşımında, "Toplantılarda, vaka durumunu ve tedbirleri değerlendirdik, SALGINA KARŞI PLANLAMA yaptık. İl hıfzıssıhha kurullarının başkanı valilerimizle il sağlık müdürlüklerimizin çalışmalarında eşgüdümü sağladık. İçişleri bakanımıza, valilerimize, sağlık personelimize teşekkür ederiz." diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 5
  • ... 3 yıl önce Şikayet Et
    İşleri güçleri sadece algı başka bir şey yok. Bakanımız çalışıyor.
    Cevapla
  • Duyarlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel cevap vermiş
    Cevapla
  • ANKARA0606 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi dedin başkan
    Cevapla
  • TürkMücahid 3 yıl önce Şikayet Et
    bu söylentiyi çıkaranlara ben bakıyorum çalıştığımız yerde "hepsi chp zihniyetliler".
    Cevapla
  • sarı 3 yıl önce Şikayet Et
    ikincisi de gerçek sayıları söylemiyorlar derler. aynı zihniyet hocam. milleti kötü olsun isteyen zihniyeti ben anlamıyorum
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR