Muharrem İnce'nin oy oranı açıklandı! Kılıçdaroğlu'na şok

CHP yandaşı İsmail Saymaz, yeni parti kuracağı belirtilen Muharrem İnce’nin masasındaki anket sonuçlarına dair açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 06.08.2020 12:00 GÜNCELLEME 06.08.2020 12:00 GÜNCEL
Muharrem İnce'nin oy oranı açıklandı! Kılıçdaroğlu'na şok
Muharrem İnce'nin oy oranı açıklandı! Kılıçdaroğlu'na şok

Uzmanlık gerektiren konular hakkında asılsız konuşmalarıyla bilinen ve büyük tepki çeken İsmail Saymaz isimli CHP yandaşı, Muharrem İnce'nin yeni parti kurma girişimine dair süreci ve yaptırdığı anketlerin sonuçları hakkında konuştu.

 

CHP’li olması nedeniyle İnce’nin yeni partisine dair değerlendirmeleri ilgi çeken Saymaz, şunları söyledi:

MUHARREM İNCE KILIÇDAROĞLU'NU GEÇTİ

 

“İnce 'Tablo bu şekilde olduğu sürece ben ne CHP'de genel başkan ne de CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olabilirim' dedi. Kongre bittikten sonra kendisine yakın Şahin Öztürk'ün Çağdaş Araştırmalar Merkezi'ne bir anket yaptırdı. Bu anket, İstanbul, Ankara, Eskişehir, Antalya ve İzmir'de 4 bin 500 kişi ile yüz yüze yapıldı. CHP'ye oy verilmiş kişilere iki soru soruldu. 'CHP'nin genel başkanı kim olmalı?' diye soruluyor. Cevapların yüzde 54.5'i 'İnce olmalı' diyor, yüzde 16'sı 'Kılıçdaroğlu' diyor. Geri kalanları da İmamoğlu'nun ismini veriyor. 'İnce parti kurarsa oy verir misiniz?' diye soruluyor. Yüzde 9'u oy verebileceğini söylüyor. Bunun dışında iki araştırma daha yapılıyor. Bunlardan birinde 'İnce oy veririm' diyenlerin oranı yüzde 8, diğerinde ise yüzde 14 olduğu sonucuna ulaşılıyor”

YORUMLAR 40 TÜMÜ
  • Toprak 3 yıl önce Şikayet Et
    İnceye C.başkanlığı seçimi öncesi bilği veren Amerikalılar şimdi de parti kur demiş ellam
    Cevapla
  • cimbomlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben hiçbirine vermem reis var akıllı olun az
    Cevapla
  • DveS 3 yıl önce Şikayet Et
    Yiyin birbirinizi
    Cevapla
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğlunun ve millet ittifakının amacı iktidar olup devleti yönetmek değil, Erdoğanı devirmektir. Gerisi ile ilgili herhangi bir planları programları yoktur. Farzedin ki bu blok kazara cb seçimini kazandı. Başkan CHP nin mi, İYİ partinin mi, hdpnin mi yoksa saadet partisinin mi, yoksa gelecek veya deva partisinin mi programını uygulayacak. Zira bunların hiçbirinin programı birbirine benzemez. Türkiye böyle bir şeye asla mahkum edilemez ve edilmeyecektir. Allah Erdoğan'a uzun ömür versin, bu ülkenin çözüm bekleyen yığınla sorunu var.
    Cevapla
  • Sinan Şirin 3 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem parti kurarsa bunda üst aklın sözde planı vardır kurmazsa yine bir planı vardır neticede 2 seçeneğinde ülkeye asla faydası olmayacak ama herşeyden öte Yaradanımızın daha büyük planı var Chpde ne kılıçdaroğlunun ne incenin ne imamoğlunun nede herhangi bir vekilin sözü geçmez chpninde hdppk ipin ve dostlarınında tek söz sahibi okyanus ötesindeki şahsiyetsiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR