Halkbank sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sınav sonucuna nasıl itiraz edilir?

Halkbank tarafından alımı yapılacak olan Banko Hizmetleri Asistanı(Servis Asistanı) için 18 ayrı merkezde sınav yapıldı. 8 Ağustos tarihinde sona eren Halkbank sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı araştırılıyor. Peki Halkbank sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

ABONE OL
GİRİŞ 11.08.2020 08:51 GÜNCELLEME 11.08.2020 08:52 GÜNCEL
Halkbank sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sınav sonucuna nasıl itiraz edilir?
Halkbank sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Sınav sonucuna nasıl itiraz edilir?

Halkbank personel alımı için 8 Ağustos 2020 tarihinde Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Antalya, Balıkesir, Çorum, Denizli, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Muğla, Samsun, Tekirdağ, Trabzon'da kurulan merkezlerde sınav yapıldı. Yazılı sınav sorularına itiraz, en geç 12 Ağustos 2020 tarihi mesai bitimine kadar, https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet adresi üzerinden Üniversiteye yapılabilir. Peki Halkbank sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

 

HALKBANK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Halkbank personel alımı için yapılan sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz belli olmadı. Ancak sınava itiraz etmek isteyen adaylar için verilen son tarih 12 Ağustos 2020. İtiraz işlemleri bittikten sonra sonuçların açıklanması bekleniyor.

 

Yazılı sınav sonucu https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet adresi üzerinden ilan edilecektir. 

SINAV SONUCUNA NASIL İTİRAZ EDİLİR?

Yazılı sınav sorularına itiraz, en geç 12 Ağustos 2020 tarihi mesai bitimine kadar, https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet adresi üzerinden Üniversiteye yapılabilir. Yazılı sınav sonucu https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet adresi üzerinden ilan edilecektir.

Adaylar, yazılı sınav sonucuna ilişkin itirazlarını, https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet adresi üzerinden sonuçların yayınlandığı günü takip eden 2 (iki) iş günü içerisinde Üniversiteye yapabilirler.

YORUMLAR 1
  • ttttt 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul seyrantepe şube hala devlet bankası zihniyeti ile çalışıyor. Tek eleman. Çişi gelince tuvalete gider. Bekleyene koy gitsin. Gelince kafasına göre sıradan almalar. Uyumak için iyi iş ama.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR