Temizliği abarttı, komşular kimyasal sızıntı sandı

Sivas’ta bir kişi ev temizliğini abartınca karıştırdığı kimyasal temizleyicilerden çıkan koku apartmanda paniğe neden oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 10.08.2020 18:00 GÜNCELLEME 10.08.2020 18:00 GÜNCEL
Temizliği abarttı, komşular kimyasal sızıntı sandı
Temizliği abarttı, komşular kimyasal sızıntı sandı

Edinilen bilgilere göre olay, kent merkezi Mevlana Mahallesi 16. Sokak’ta bulunan bir apartmanda meydana geldi. Apartmanda yaşayan vatandaşların kimyasal koku aldıklarını bildirmesi üzerine olay yerine polis, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri binada önlem alırken AFAD ekipleri gaz ölçümü yaptı.


Yapılan incelemede ağır kokunun bir apartman sakininin evinde temizlik yaparken kullandığı temizlik malzemelerinden kaynaklandığı anlaşıldı. Ekipler, daire sakinini ve binada yaşayan vatandaşları kokuya karşı uyardı. Ölçümler sonrası koku zamanla dağılarak kayboldu.

 

 

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Aslan baba 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah tan evde bayılmamiş..
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Olay sonrasi delil temizligi degildir!
    Cevapla
  • İbrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynisini ben de yaptim. Birkac malzemeyi karistirinca mahvoldu ortalik. Koy evi olmasina ragmen bir saatte anca havalandi ev. Kesinlikle bu malzemler zararli ama kadinlara laf gecmiyor. Toprak su hava hepsini zehirliyor valla. Baliklari zehirliyor. Sirke karbonat sabun kesinlikle yeter. Parlamazsa parlamasin.
    Cevapla
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    Oluşan gaz havadan ağır olduğu için uzaklaşması zordur. Kapıyı pencereyi her yeri açmanız lazım. Bu kez de alt kattakiler rahatsız olur böyle.
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl fikir versin hastalık bu
    Cevapla
  • Alii 3 yıl önce Şikayet Et
    Tuz ruhu ile çamaşır suyunu karıştırmış anlaşılan. Kendini zehirlemek istemiş de olabilir. Cehalet baska birşey değil bu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR