Bakan Ersoy'dan 'Galata Kulesi' iddialarına cevap

Son Dakika Haberi; Bakan Ersoy sosyal medyada 'Galata Kulesi’nin duvarları yıkılıyor' iddiaları ile ilgili asılsızdır diyerek 'Yıkılan kısımlar sonradan yapılan, Galata Kulesi’ne zarar veren kısımlardır. Restorasyonda kullanılan yöntemler konusunda ise ilgili firmaya gerekli yaptırım uygulanacaktır.' ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.08.2020 18:25 GÜNCELLEME 13.08.2020 00:43 GÜNCEL
Bakan Ersoy'dan 'Galata Kulesi' iddialarına cevap
Bakan Ersoy'dan 'Galata Kulesi' iddialarına cevap

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada 'Sosyal medyada “Galata Kulesi’nin duvarları yıkılıyor” şeklindeki iddialar asılsızdır. Yıkılan kısımlar sonradan yapılan, Galata Kulesi’ne zarar veren kısımlardır' dedi.

 

 

YORUMLAR 4
  • CEMİL 3 yıl önce Şikayet Et
    Malesef ülkemiz de restorasyon bilinçsiz iş bilmez, insanları küçümsemek için söylemiyorum eli mala tutan iş var hadi gelsin denen kişiler tarafından yapılmakta. Bizim buralar da ve bir çok şehrimiz de Restore ettik dedikleri camilerin %80 içerisini alçı ile mahvettiler hiçbir ederi tarihi değeri kalmadı dışını da alçılayamadıkları için dışarıdan tarihi bir cami görünüyor ama içeriye girince yaş alçı ve rutubet kokusundan başka bir şey yok tamamen bir sukutu hayal.
    Cevapla
  • Kerim 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizzat bulundum o ekiplerden birinde aynen katılıyorum
    Cevapla
  • Mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    Zarar veren kısımlarsa firmaya neden ceza veriyorsunuz?
    Cevapla
  • Ebubekir 3 yıl önce Şikayet Et
    Yıkım yonteminden dolayı, ve özensiz olduklarından.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR