Başkan Erdoğan Merkel ile Doğu Akdeniz'i görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile telefonda görüştü. İki lider Doğu akdeniz'deki son durumu ele aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.08.2020 16:15 GÜNCELLEME 13.08.2020 16:15 GÜNCEL
Başkan Erdoğan Merkel ile Doğu Akdeniz'i görüştü
Başkan Erdoğan Merkel ile Doğu Akdeniz'i görüştü

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre görüşmede, Doğu Akdeniz'deki gelişmeler başta olmak üzere bölgesel meseleler ele alındı.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu Akdeniz'deki sorunların uluslararası hukuk çerçevesinde hakkaniyet ve diyalog temelinde çözülmesinden yana olduklarını ifade etti.

Görüşmede, Türkiye-Almanya ilişkilerini geliştirmeye yönelik adımlar da değerlendirildi.

 

 

YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • Dost 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne soracam almanlara Merkel sen cik ardan hic konusma.
    Cevapla
  • Erhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa’daki Türkler tedirgin önümüzdeki ay sonu Türkiye’de yatırımı olanlar bankada hesabı olanların bilgileri Avrupa ile paylaşılacak Diye bir haber dolaşıyor Buna bir yetkili sağlıklı bir cevap verebilirmi yoksa Avrupa ülkelerindeki Türkleri zor durumda bırakacak bu uygulama Gurbetçi Türkler Türk ekonomi piyasasındaki yatırımlarını çekebilirler
    Cevapla
  • futbolcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Kara paralar bunlar herhalde...
    Cevapla
  • Cevat Öztürk 3 yıl önce Şikayet Et
    Savaş esnasında yatırım diyon ya pes doğrusu. Bende Gurbetçiyim
    Cevapla
  • Numan 3 yıl önce Şikayet Et
    Nerden duydun bunu kardeşim ?
    Cevapla
  • Gurbetçi 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye her yerden, yatırım için yine daha emin. Almanya ise terörist besleyen onlara ümit bağlayan kumdan kale durumunda, ne olacağı ve geleceği belli değil. Ama Türkiyede artık Almanın önünde eğilip bükülüp, kendi vatandaşını Almandan göreceği üç kuruşluk vaad için satmamalı. Sonuçta biz AB ye bağlı değilik, kendi çıkarlarımızı Almanın korsan dayatmalarına feda etmemeliyiz.
    Cevapla
  • Süleyman 3 yıl önce Şikayet Et
    Yunalilar masada halledelim diye Türkiye yi oyaladı , hafter , esad ... Da aynısini yapmıştı bir çok gez . Masada alinamayan kılınç hakki ile alınır.
    Cevapla
  • hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum ve her defasında bu yemi yutuyoruz Düşmana zaman ve güç kazandırıyoruz
    Cevapla
  • tunctunc 3 yıl önce Şikayet Et
    Türk dü$manliginda en sinsi olani almanlardir.Hic belli etmezler.yunanlilar ermeniler gibi acik degilerdir.Zaten bunu hep okuyoruz görüyoruz.yunanlilara Cipraz zamaninda 8 milyar borc verdiler tabiki buna kar$i yunanistanda almanyanin pil ile cali$an mamunu olmu$tur.Ülkenin demir yollari deniz yollari hava alanlari hep almanlara teslim.Arkasini hep avrupaya dayami$ ve yalama olmu$ yunanli avrupalilarin cok sinirine gidiyor hic bir avrupa ülkesi yunanlilar icin ülkesinin rahatini bozup Türkiye ile sava$maz ama sözlü destekler.
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistan Almanların piyonu, yalnızca kullanıyorlar. Başlarındaki lider kadrosuda satılmış Alman uşağı hepsi. Bir yangın çıksa bundan zararı Yunan halkı görecek.
    Cevapla
  • Kirsehirli 3 yıl önce Şikayet Et
    Ölmek var dönmek yok fransa ve xunan istani yok edene kadar son nefesime kadar savaşmaya and icerim ne mutlu türküm diyene kirsehirlixim sereflixim vatan sana canim fedaolsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR