Erdoğan'dan son dakika Oruç Reis açıklaması: İlk cevabı aldılar...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, 75. Yıl Cumhuriyet Anfi Tiyatro ve Kültür Merkezi'nde AK Parti 19. Kuruluş Yıl Dönümü programında konuştu. Başkan Erdoğan, 'Oruç Reis'imize sakın saldırmayın, saldıracak olursanız bunun bedelini ağır ödersiniz dedik ve bugün ilk cevabı aldılar.'' açıklamasını yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.08.2020 20:42 GÜNCELLEME 13.08.2020 23:04 GÜNCEL
Erdoğan'dan son dakika Oruç Reis açıklaması: İlk cevabı aldılar...
Erdoğan'dan son dakika Oruç Reis açıklaması: İlk cevabı aldılar...

AK Parti'nin 19'uncu kuruluş yıldönümü töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Oruç Reis'le ilgili son dakika gelişmesini aktardı.



'BUGÜN İLK CEVABI ALDILAR

Suriye’deki iç karışıklıklarla birlikte Türkiye üzerinde oynanan oyunların yeni bir boyuta taşındığını belirten Erdoğan, ”Artık içeride ve dışarıda çok daha sert, çok daha sinsi, yer yer de kanlı bir sürecin içine giriyorduk. Gezi olayları ile sokakları işgale, 17-25 Aralık emniyet yargı darbesi ile milli iradeyi gasp etmeye, çukur eylemleri ile mahalleleri bölmeye çalıştılar. PKK’sından DEAŞ’a kadar tüm terör örgütlerini en azgın şekilde üzerimize saldılar. 15 Temmuz’da darbe girişimine kalkıştılar. Kuzey Irak, Suriye, Libya, Doğu Akdeniz’de yürüttüğümüz harekatlarla bu saldırılara karşı cevabımızı anladıkları dilden verdik. Bugün de verdik. Kendilerine söyledik, bizim Oruç Reis’imize sakın saldırmayın, eğer Oruç Reis’imize saldırırsanız bunun bedelini ağır ödersiniz dedik ve bugün ilk cevabı aldılar” dedi.

ORUÇ REİS'E ENGELLEMEYE KEMAL REİS MÜDAHALESİ

Yunanistan'ın Limnos fırkateyni, Türk kıta sahanlığı içerisinde Oruç Reis'i engellemeye  çalışmış TCG Kemal Reis fırkateyninin Yunan gemisine müdahale ettiği iddia edilmişti.

 

Engelleme esnasında Limnos'un ağır hasar aldığı ve limana çekilmek zorunda kaldığı belirtilmişti.

YORUMLAR 99 TÜMÜ
  • Tolga bagımlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Corona Döneminde Hata Yaptık , Fransa ve benzeri gibi düsman olduğumuz ülkelere yardım etmiyecektik, Fransaya bak ne cabuk unuttun yardım istediğin günleride Mavi VATAN da yunan tarafını tutuyorsun
    Cevapla
  • ÖNCE VATAN 3 yıl önce Şikayet Et
    cumhuriyet savaşlarında bu kadar saldırı olmadı ya bu ne terbiyesizlik ne ahlaksızlık bu gavurlar içeriden vurmaya çalıştıkları aşikardır içer deki hainlere güveniyorlar
    Cevapla
  • hhüseyin 3 yıl önce Şikayet Et
    makron niye kuduruyorsa. kendisiyle hiç alakası yok olayın
    Cevapla
  • Yorumsuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Klavye fedaileri iş başında.
    Cevapla
  • Vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar İzmir'de denize döküldüklerini ne çabuk unutmuşlar yav
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR