'Caminin duvarına işeme' diye uyardı, başında şişe kırıldı

Bolu’da, bir caminin duvarına tuvaletini yapan kişiyi uyaran genç, darp edildikten sonra kafasına şişe fırlatılarak yaralandı. Şişenin kırılmasıyla otomobilin üzerine yığılan gencin darp edildiği anlar cep telefonuyla görüntülendi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.08.2020 00:57 GÜNCELLEME 14.08.2020 00:58 GÜNCEL
'Caminin duvarına işeme' diye uyardı, başında şişe kırıldı
'Caminin duvarına işeme' diye uyardı, başında şişe kırıldı

Olay, dün gece saatlerinde Sümer Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, otomobiliyle seyir halinde olan bir genç, mahallede bulunan bir caminin duvarına tuvaletini yapan şahsı görünce otomobilini park ederek aşağı indi.

 

 

“Caminin tuvaleti var. Duvarına tuvaletini yapma” şeklinde uyarıda bulunan gençle, tuvaletini yaptığı iddia edilen şahıs arasında tartışma çıktı. İki kişi arasında başlayan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Kavga eden vatandaşların araçlarında bulunan kişilerinde kavgaya karışması üzerine kızlı erkekli 2 grup şişe ve tahtalarla birbirlerine saldırdı.

 

 

KAFASINDA ŞİŞE PARÇALADILAR

Kavgada, bir vatandaş elindeki şişeyi karşı gruptaki gencin başına fırlattı. Şişe kafasında parçalanan genç bir süre yürüdükten sonra park halindeki otomobilin üzerine yığıldı. Yaralanan gencin dakikalarca hareketsiz halde otomobilin üzerinde yatmasına rağmen, karşı gruptaki kişiler gence vurmaya devam etti. İki grup arasında yaşanan kavga bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Kavgaya karışanlar olayın ardından emniyet müdürlüğüne giderek birbirlerinden şikayetçi oldular.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 42 TÜMÜ
  • nevizade 3 yıl önce Şikayet Et
    eceli gelen bu itlerin lütfen cezasını sağlam verin.
    Cevapla
  • Yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Zalimler için yaşasın cehennem ... cennet ucuz değil ; cehennem de lüzumsüz değil...Nasıl ki süt ve yoğurt bozulsalar yine yenilebilir. Yağ bozulsa yenilmez, bazan zehir gibi olur. Öyle de, mahlûkatın en mükerremi, belki en âlâsı olan insan, eğer bozulsa, bozuk hayvandan daha ziyade bozuk olur...
    Cevapla
  • Battal 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun güzel tesbit
    Cevapla
  • dogrusu 3 yıl önce Şikayet Et
    çok vahşi insanların olduğu bir ülkeye dönüştük. vicdan yok kalp yok.
    Cevapla
  • Aydınlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Dün akşam izleyince dehşete düştüm.Hem suçlu hem güçlüler. Sonuç ne olacak söyleyeyim mi? Darp eden kişiler serbest kalacak, zaten serbest bırakılmışlardır. Darp edilen ise yediği darbelerle kalacak. Yazık ....
    Cevapla
  • Misaffir1 3 yıl önce Şikayet Et
    Yazılar olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR