Sıcak gelişmeler sonrası Türkiye'den Libya çıkarması

Milli Savunma Bakanı Akar ve Genelkurmay Başkanı Güler,mutabakat muhtırası kapsamındaki faaliyetleri incelemek için Libya'nın başkenti Trablus'a geldi. Akar: "Libya Libyalılarındır diyerek BM tarafından tanınan meşru hükümetin yanındayız." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.08.2020 15:27 GÜNCELLEME 17.08.2020 16:14 GÜNCEL
Sıcak gelişmeler sonrası Türkiye'den Libya çıkarması
Sıcak gelişmeler sonrası Türkiye'den Libya çıkarması

Doğu Akdeniz'de yaşanan son gelişmelerin ardından Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Libya'da çok önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

MSB Hulusi Akar ve Gnkur. Bşk. Org. Güler, Libya’daki inceleme ve denetlemelerin ardından askerî personelle öğle yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Katar Savunma Bakanı Muhammed el-Atiyye ile Libya Savunma Bakan Yrd. Selahaddin en-Nemruş da iştirak etti.

MEŞRU HÜKÜMETİN YANINDAYIZ

Bakan Akar görüşmeler sonrası açıklamalarda bulundu. Akar, "Libya Libyalılarındır diyerek BM tarafından tanınan meşru hükümetin yanındayız. Libyalı kardeşlerimizi haklı davalarında desteklemek suretiyle istenilen sonuçlara ulaşacağımıza inanıyoruz." dedi.

 

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Nevim 3 yıl önce Şikayet Et
    Borlesmis milletler kim ? ABD, Rusya, Fransa, Ingiltere ve Cin. Bunlar Allaha iman ediyor mu ? Hayir. Dolayisiyle senin BM tarafindan taninan Baskanini Allah tanimiyor Sayin Akar. Sen Turk askerini oldurnek istiuorsun. Libya' da Munafik- Munafik Savasi kurarak Sen Turk Askerini oldirmek istiyordun. Senin Oglun degil tabiki. Sanatcilarin. Zenginlerin cocuklarida degil. Sayin Akar. Bizans bitti ve bitecek. Bosuna savunma.
    Cevapla
  • gül 3 yıl önce Şikayet Et
    sen siyasetten milli çıkardan anlamıyorsun galiba git işine mehmetçik ölmez şehit olur koşa koşa gider onada sen üzülme
    Cevapla
  • fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    türkçesi bozuk vatandaş sen anlatmaya çalışıyorsun?
    Cevapla
  • Battal 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen neyin kafasını yaşıyorsun be adam.Bilinçli olarak yazdığın belli.Kime çalışıyorsun.Sen yoksa uzaydan mı geldin.Libyanın ne kadar önemli olduğunu düşmanlarımızın havlamasından anlaman lazım!!Ama demekki sende o taraftasın!!
    Cevapla
  • İlham Qabilov 3 yıl önce Şikayet Et
    Cahil ,sen agılda da olmadı Akar?Akar ne gerekirse onu deyir,sene göre amerika rusya kuklası haftarmı Allahın seçdiyi?
    Cevapla
  • Akıl 3 yıl önce Şikayet Et
    Beyin dağıtılırken neredeydiniz? Beyniniz biraz daha geliştirmeye davet ediyorum yoksa bu kafayla yaşamınızı sürdürmekte zorlanırsınız
    Cevapla
  • Nevim 3 yıl önce Şikayet Et
    Akar ne derse desin Birlesmis Milletlerin tanidigi Baskani Allah tanimiyor. Libya' da bu Munafik- Munafik Savasina devam ederseniz. Turkiye' de NATO ve ABD ile neler olacak izleyin. Muttefikiniz NATO ve ABD ile.
    Cevapla
  • ömer sadrettin 3 yıl önce Şikayet Et
    sana cevap yazmak bile boş. klavye delikanlısı sende..
    Cevapla
  • zeki8080 3 yıl önce Şikayet Et
    Katar'ın Bayrağınada ay yıldız eklense daha güzel olacak gibi duruyor
    Cevapla
  • Harmandalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu memleket icin canla başka çalışan herkesin yardımcısı olsun. Inşallah bu kadrolar evlatlarimizin bizlerden daha bağımsız ve daha güvende ve daha guzel bir hayat yaşamalarını sağlayacak. 20 yılda yapılanlar gelecekte ülkemizin ve bizimle beraber hareket edenlerin daha güzel bir hayat yasayacaginin delilidir inşallah. En bariz örneği Libya. Emperyalizmin elinden son anda kurtardık şükürler olsun. Allah Devletimizin milletimizin yar ve yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • osman 3 yıl önce Şikayet Et
    maşaallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR