Türklerden Yunanistan'ı şok sokan hamle! Ağızlarının payını aldılar...

Türk hackerlar, Yunanistan'a ait bazı resmi web sitelerini hackledi. Bilgisayar korsanları siteye, 'Sizin dünyayı sevdiğiniz kadar, bizim ölümü ve şehitliği seven bir ordumuz var. #MaviVatan' notunun yazılı olduğu Oruç Reis gemisinin fotoğrafını bıraktı. Yunan Hacker'lar geçtiğimiz hafta Türk sitelerine saldırmıştı...

ABONE OL
GİRİŞ 18.08.2020 17:34 GÜNCELLEME 19.08.2020 13:12 GÜNCEL
Türklerden Yunanistan'ı şok sokan hamle! Ağızlarının payını aldılar...
Türklerden Yunanistan'ı şok sokan hamle! Ağızlarının payını aldılar...

Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki meşru hidrokarbon arama faaliyetlerini çeşitli provokasyonlarla sabote etmeye çalışan Yunanistan'la yaşanan gerilim, internet ortamına da sıçradı.

 

 

Yunanistan'ın Doğu Makedonya ve Trakya yönetimine ait resmi web sitesini hackleyen Türk hackerlar, sitede Doğu Akdeniz'de arama çalışmalarını kararlılıkla sürdüren Oruç Reis gemisinin fotoğrafını paylaştı.

Hackerların paylaştığı fotoğrafın üzerinde Türkçe ve İngilizce yazan notta, 'Sizin dünyayı sevdiğiniz kadar, bizim ölümü ve şehitliği seven bir ordumuz var. #MaviVatan (Whe have an army that loves death and martyrdom as much as you love the world #BlueHomeLand) ifadesi yer aldı.

 

 

Bölgesel yönetimin web sitesinin hacklenmesinin ardından, Yunanistan Çalışma Bakanlığı'nın internet sitesinde, kendilerine 'Cyber-WarriorTIM Akıncılar' diyen bir grubun 'Oruç Reis'e yaptığınız her saldırının internet üzerinden bir cevabı olacak' şeklinde bir mesaj paylaştığı belirtildi.

Ayrıca Yunanistan'ın 424. Genel Askeri Eğitim Hastanesi'nin web sitesinin de hacklenerek 'Oruç reis' fotoğrafının paylaşıldığı belirtildi.

YUNAN HACKERLAR'A CEVAP OLDU

AnonymousGreece adlı Yunan hacker grubu, geçtiğimiz hafta Türkiye'nin bazı resmi web sitelerine saldırı düzenlediği duyurmuştu. Saldırıların arından, Yunan hackerların Türkiye'ye yönelik tehditleri sürmüştü.

Uluslararası basına da yansıyan bazı haberlerde, 'Türk ve Yunan hackerlar arasında siber savaşa başladı' ifadeleri kullanıldı.

KAYNAK : Star.com.tr
YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • Hacivat 3 yıl önce Şikayet Et
    Firsat bu firsat corona dünyayi mesgul ediyor yunan karasularimiza girmis gemiye carpmis ermeni azarbeycani vurmus bahaneyede gerek kalmadi lozan anlasmasi coktan bozuldu seferberlik ilan edip hem yunani hem ermeniyi kuzey irak kuzey suriye yerle bir edilmeli fransa almanya ayagimiza gelecek savasmak icin onlara türkiye mezar olacak bir sicak savas uzun yillar huzur getirecek incirlik kürecik kapatilip rusyaya üst cine üst verilip dogu akdenizin hakimiyeti türkiyenin elindedir misir ve bae ve suudiarabistanda darbe yapildimi düsman kalmayacak abd bir vietnam daha yasamak istemeyecek türkiye dagi tasiyla bir kale gibi denizde gücsüz olabiliriz karada cok güclüyüz savas karadan yapilmali
    Cevapla
  • Karagoz 3 yıl önce Şikayet Et
    Sonra karagöz gelecek Hacivat diyecek uyan artık uyuya kalmışsın Rüya görüyorsun
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    web sitesi heklemekle bişey olmaz, yine çabaları için teşekkürler. Fakat web sitesi heklemek camlarına taş atmak gibi bişey, birkaç saat içinde zaten tamir ediyorlar. hackerlarımız o kadar yetenekliler ise belli etmeden kimseye duyurmadan devlet kurumlarının özel şirketelerin sistemlerine sızsınlar. gizli belgleri devleti zora sokacak blegeleri ele geçirsinler, o zaman ciddi başarı denir.
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Bütün resmi sitelerini çökertin bunlar iyice azdı
    Cevapla
  • 03 afyonlu 3 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun bizim hackerlara yunan askeri sisteme girselerde kendi füzeleriyle yunanlıları vursalar ne güzel olur
    Cevapla
  • AKINCILAR 3 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistanı hackleyen Grup Cyber-warrior TIM Akıncılardır . Metin içeriği yanlış yazılmıs https://twitter.com/CWTiMZ/status/1295608553697312768
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR