Kızının düğünü için barıştığı eşi tarafından öldürüldü

Antalya’nın Serik ilçesinde Dudu Ç. (40), kızının düğünü için barıştığı eşi M.Ç. (41) tarafından boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 19.08.2020 08:44 GÜNCELLEME 19.08.2020 08:44 GÜNCEL
Kızının düğünü için barıştığı eşi tarafından öldürüldü
Kızının düğünü için barıştığı eşi tarafından öldürüldü

Olay, saat 18.00 sıralarında Serik’e bağlı Merkez Mahallesi 2100 sokakta meydana geldi. M.Ç. ile bir süredir ayrı yaşadığı ve yaklaşık bir hafta önce barıştığı eşi Dudu Ç. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. 

 

Büyüyen tartışmanın ardından M.Ç. bıçakla Dudu Ç.’yi boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladıktan sonra evden kaçtı. Olayı duyan vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Dudu Ç.’nin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Acı haberi alıp gelen Dudu Ç.’nin annesi Şerife Kara ve babası Durmuş Kara olay yerinde fenalık geçirdi. Sağlık ekipleri anne ve babaya müdahale etti. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Dudu Ç.’nin cenazesi otopsi için Serik Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

 

KIZLARININ DÜĞÜNÜ İÇİN BARIŞMIŞLAR

M.Ç. ve Dudu Ç.’nin uzun süredir ayrı yaşadığı ve kızlarının dün akşam yapılan düğün merasimi için 1 hafta önce barıştıkları öğrenildi. Çiftin 4 çocuklarının olduğu belirtildi.

Polis, olaydan sonra kaçan M.Ç.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    Cinayetleri bile cinsiyet ırkcılığıyla böldünüz. Hiç sebepsiz öldüren taraf, kadın da olsa erkek de olsa canidir. Ölen kadınsa erkek cani ama erkekse kadın haklı olamaz!
    Cevapla
  • Bayburtlu 3 yıl önce Şikayet Et
    İdam şart böyle kanun olursa olacağı bu ömür boyu hapis 25 yıl a çevriliyor her 10 yılda bir af olursa ceza evindede mahkum hakları sıkıysa gardiyanlar bişe yapsın gelse cinayet işleme idam şart suç işleyen geberecek
    Cevapla
  • Osmanlı1453 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu işin kadını erkeği yok. Tüm caniler için İDAM! Tüm zalimler için yaşasın cehennem!
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Kadın cinayeti değil... İnsan cinayeti deyin şuna...
    Cevapla
  • Eci 3 yıl önce Şikayet Et
    Kadın sırf kızının boynu bükük olmasın diye barışır bencil erkek kızının en mutlu gününü en acı güne çevirir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR