Kahraman çocuklar hayatlarında ilk defa uçağa bindi

Sosyal bir deneyin içerisinde olduklarının farkında olmadan YouTuber'lara yemek ısmarlayarak gönülleri fetheden Diyarbakırlı çocuklar Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın misafiri olarak İstanbul'a giderken, hayatlarında ilk defa uçağa bindi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.08.2020 00:54 GÜNCELLEME 20.08.2020 11:49 GÜNCEL
Kahraman çocuklar hayatlarında ilk defa uçağa bindi
Kahraman çocuklar hayatlarında ilk defa uçağa bindi

Çocukların videosunu izledikten sonra çok etkilenen Tuzla Belediyesi Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, bunlarla tanışmak için harekete geçti. Başkan Yazıcı, çocuklarla uzun bir telefon görüşmesi yaptıktan sonra hepsinin ortak hayalinin İstanbul'da bir gün geçirmek olduğunu öğrendi. Yazıcı, bugüne kadar büyük çoğunluğu Diyarbakır sınırı dışına çıkmayan çocukları, İstanbul’a davet etti.





Sosyal deneyde farkında olmadan yaptıklarıyla gönüllere taht kuran Diyarbakırlı çocuklar, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın davetlisi olarak İstanbul’a gitmek üzere yolla çıktı. Çocukların birçoğu hayatlarında ilk defa Diyarbakır dışına çıktıklarını söyledi. İlk defa uçağa binecek ve ilk defa İstanbul'a gidecek çocukların heyecanları yüzlerinden okunurken, kimisi İstanbul boğazını, kimisi vapura binmeyi, kimisi de televizyonlarda gördüğü yerleri görmek istediklerini belirtti.

13 yaşındaki Mert Emsen, hiç İstanbul’a gitmediğini ve heyecanlı olduğunu söyledi. Emsen, “İlk defa uçağa biniyorum. İlk defa otelde kalacağım, ilk defa Diyarbakır dışına çıkacağım. Boğazı merak ediyorum” dedi.

Yürekli çocuklardan Azat Kurt ise İstanbul’a ilk defa gideceğini, heyecanlı, mutlu olduğunu, İstanbul’da gitmek istediği çok yer olduğunu ve güzel bir vakit geçirmek istediğini belirterek herkese çok teşekkür ettiğini söyledi.

 

 

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • xxxxx 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayatlarında ilk defa uçağa bindiler ne demek ben hiç binmedim binmeyi bırak yakından uçak görmedim..
    Cevapla
  • lütfü 3 yıl önce Şikayet Et
    Kendileri küçük gönülleri büyük gençler ...Her daim başarılı olun bahtınız hep açık olsun...
    Cevapla
  • HASANA 3 yıl önce Şikayet Et
    başkana teşekkürler.
    Cevapla
  • çoban 3 yıl önce Şikayet Et
    Üç günlük dünya için gayret üstüne gayret,Ebedi bir yaşam için gayret yok hayret. Necip Fazıl Kısakürek
    Cevapla
  • Kafkasyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu tip girişimler o küçük yürekleri sonsuz mutlu eder. Bu ve bunun gibi davranışların ödüllendirilmesi Sn Belediye başkanına nasip olmuş kendini tebrik eder başarısı devam etmesini dilerim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR