Bisiklet sürmek için asfalt yol isteyen çocuğun talebi yerine getirildi

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'dan evlerinin önüne asfalt yol isteyen 8 yaşındaki Nihat Musa Taş'ın talebi gerçekleştirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.08.2020 15:46 GÜNCELLEME 20.08.2020 15:50 GÜNCEL
Bisiklet sürmek için asfalt yol isteyen çocuğun talebi yerine getirildi
Bisiklet sürmek için asfalt yol isteyen çocuğun talebi yerine getirildi

Kocasinan Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde incelemelerde bulunan Çolakbayrakdar'ın yanına gelen Taş, daha rahat bisiklet sürmek için evlerinin bulunduğu Darpınar Sokağı'na asfalt dökülmesini istedi. Taş ile bir süre sohbet eden Çolakbayrakdar, çocuğun isteğini geri çevirmeyerek ilgili birimleri yönlendirdi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gerekli çalışmaları yaparak Taş'ın evinin bulunduğu sokağa, çocuğun talebinden 3 gün sonra asfalt döktü. Çolakbayrakdar'a teşekkür eden Taş, "Hemen bir sorayım dedim, şuraya asfalt atarlar mı diye. Başkana buraya asfalt döktüğü için teşekkür ederim. Başkanımı çok seviyorum. Başkanım sana çok selamım var." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • hacı 3 yıl önce Şikayet Et
    insan sevgisi bu olsa gerek takdire şayan örnek davranış
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    yalnız bide şu sorun var,ülkemizde Avrupa ülkeleri gibi özel bisiklet yolları olmadığı için çocuklar yaya kaldırımı gibi yerleri kullanıyor,haydi gençler pek önemsemiyor ama benim gibi 62 yaşında,hafif kilolu ve ayaklarında ağrı olan ,yürümekte zorlanan kişiler için yaya kaldırımlarında bisikletti çocuklar sorun oluyor,hızlıda gidiyorlar,çarpcak diye ödümüz kopuyor,tamam onlarda haklı oyun oynıyacak ,gezecek yerleri yok,ama ya yaşlılar,bi çarparlarsa yaşımızdan ötürü iyileşmemiz çok zor,ağır hasarlar alabiliriz.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    helaal olsun adam adam
    Cevapla
  • Kayseri 38 3 yıl önce Şikayet Et
    Belediyecilik nasıl yapılırmış Kayseri'ye gelip görsünler. Kocasinan ve Melikgazi Belediye başkanlarımı hizmetlerinden dolayı seviyorum . Kayseri ile ilgili Büyükşehir belediyesinden bir ricam var. bu konuda mail de gönderdim kendilerine.. Meydan Bürüngüz camii'nin oradaki durakta insanlar yazın havurucu sıcakta kışın da kar ve yağmurun altında açıkta otobüs bekliyor mevcut olan iki adet oturma yeri çok yetersiz lütfen oraya halkın mağdur olmayacağı bir sistem düşünün. teşekkürler
    Cevapla
  • izmirli 3 yıl önce Şikayet Et
    izmirde karabağlar belediyesinden günlerdir park sorunun iletmemize rağmen ilgi alaka yok. izmir neden geri kalıyor? işte bu yüzden.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR