İlk iş gününde metrobüslerde tehlikeli kalabalık

İstanbul’da haftanın ilk gününde toplu ulaşım araçlarında büyük kalabalık görüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 24.08.2020 10:38 GÜNCELLEME 24.08.2020 10:44 GÜNCEL
İlk iş gününde metrobüslerde tehlikeli kalabalık
İlk iş gününde metrobüslerde tehlikeli kalabalık

Toplu ulaşımın yükünü en fazla çeken metrobüsler, bu sabah tıklım tıklım doldu. Beylikdüzü ve Avcılar’dan Zincirlikuyu, Cevizlibağ veya Söğütlüçeşme’ye hareket eden metrobüslerde adım atacak yer kalmadı. Yolcuların büyük bölümü dolu araçlara binemezken, binenler de kalabalık nedeniyle inmekte zorlandı. Maske kuralına çoğunlukla uyulduğu, kalabalık nedeniyle ‘Sosyal mesafe’ kuralının hiçe sayıldığı görüldü.

 

 

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Kenan 3 yıl önce Şikayet Et
    Maskesini kurallara uygun takmayanlar halen var. Uyarıldığında kapatan olduğu gibi kapatmayanlarda, küfür edenler, kapatıyor gibi yapıp tekrar açan çakallar var. Minibüsleri durdurup kontrol eden Devletimiz, metrobüsleri de marmaray'ı da artık kontrol etmesi gerekiyor. Maskesini araçlar içinde takmayanlar kontrol olmamasından güç alıyorlar. Araçlar içinde kontrol olmaz ise vaka sayıları azalmayacaktır.
    Cevapla
  • TRT World'e Destek 3 yıl önce Şikayet Et
    Tatiloğlu nerede Bodrum'da mı..
    Cevapla
  • vatansever32 3 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim bu insanların hatası mı? ne yapsın millet. hem işinize gidin ekonomiyi ayakta tutmamız lazım diyorsunuz. hemde gidene gelen laf ediyorsunuz. devlet olarak çözüm bulun.
    Cevapla
  • Mizah 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul on yıllardır böyle üst üste. Ama birileri İBB'yi kaybedince görmeye başladı. Anladılar mı ? Hiç sanmıyorum görüyorlar ama daha idrak etme safhasına geçemediler.
    Cevapla
  • Sivaslı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne utanç verici bir tablo. Vaka sayıları böyle nasıl azalacak?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR