Müge Anlı kan donduran itirafı canlı yayında açıkladı!

9 yaşındaki Şiar Kılıç’ın ölümü ile ilgili kan donduran bir itiraf da sabah saatlerinde geldi. Müge anlı canlı yayında kan donduran itirafı şu sözlerle duyurdu: Şiar'ı annesi Gülüzar ve sevgilisi Hami yakarak öldürmüşler.

ABONE OL
GİRİŞ 27.08.2020 15:01 GÜNCELLEME 27.08.2020 15:01 GÜNCEL
Müge Anlı kan donduran itirafı canlı yayında açıkladı!
Müge Anlı kan donduran itirafı canlı yayında açıkladı!

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde annesi ve annesinin sevgilisiyle birlikte yaşayan 9 yaşındaki Şiar Kılıç geçtiğimiz Nisan ayında çıkan yangında evde mahsur kalarak hayatını kaybetmişti. Evde yanarak şüpheli bir şekilde can veren 9 yaşındaki Şiar Kılıç'ın dosyası Müge Anlı'nın programına taşınmıştı. Talihsiz çocuğun babası oğlunun ölümündeki şüpheleri dile getirmişti. Televizyon programında çocuğun annesinin itirafları üzerine polis harekete geçti.

 

Şiar Kılıç'ın annesi Gülüzar Emanet’in canlı yayında Müge Anlı'nın ısrarlı sorularına dayanamayarak kan donduran bir itirafta bulunarak, "Hami., oğlumu yangından önce öldüresiyle dövdü, yerden kalkamadı. Öldü sandım. Hami 3 çocuğumu da demir çubuklarla taciz ediyordu" demişti.

Bunun üzerine Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, stüdyoya gelerek canlı yayında hem anne Gülüzar’ı hem de sevgilisi Hami’yi gözaltına alarak emniyete götürdü.

'SABAH SAATLERİNDE İLK İTİRAF GELDİ! YAKARAK ÖLDÜRMÜŞLER'

Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından bu sabah Müge Anlı canlı yayında kan donduran olayla ilgili yeni açıklamalarda bulunarak şu ifadeleri kullandı:

"Sabah saatlerinde ilk itiraf geldi. Şiar'ı annesi Gülüzar ve sevgilisi Hami yakarak öldürmüşler. Sakarya Cumhuriyet Başsavcısına çok teşekkür ediyorum. İstanbul Gayrettepe Cinayet Büro Amirliği de anında harekete geçti. Gülüzar ve Hami, burada gözaltına alınırken, Hami'nin annesi ve erkek kardeşi de Sakarya'da gözaltına alındı. Sorgu hala devam ediyor. Çocuk yangından 3 gün önce hastaneye gidildiği gün komaya girmiş. Bu ölümü açıklayamayacakları için benznle evi yakmışlar. Adli tıp raporunda çocuğun ciğerlerinde karbonmonoksit çıkmış. Bu da çocuğun hayattayken eve atılıp, canlı canlı yakıldığının ispatı."

 

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Arife 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu insanların milletin gözü önünde canlı canlı yakılması lazım, baksınlar yakılmak nasıl oluyor. Kısas, kısas, kısas!
    Cevapla
  • SeRDaR 3 yıl önce Şikayet Et
    virüs çok az. Allahtan daha ne bekliyoruz depremler seller yangınlar,cahile devrinde çığır aşmış millet aman Allahım sen muhafaza eyle bizi...
    Cevapla
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    bi erkek kadın öldürdüğünde ayağa kalkan kadem denilen dernek ve bilmem ne kadın dernekleri hadi bak bi yavru katledildi ve katledende anne yani bi kadın..nerdesiniz kadın dernekleri ..ama sesiniz çıkmaz demi çünkü öldüren kadın ve ona yaranmak isteyen lanet olası sevgilisi.. bu dünyanın en büyük fitnesi kadındır..rabbim sen bizi kadın fitnesinden muhafaza eyle..
    Cevapla
  • Nermin 3 yıl önce Şikayet Et
    Haqlisin.cok üzgunum amma kadın adi ona yakismiyor.ona anne demeyin sakin.cani kaddar.nasil aşkım diyor o lanet adama ne aşkı ne senin oğlun yok hasta deyil gülzar koca delisi onlar çocuklarını bile onemsemezler.Allahin laneti üzərinizə olsun.kanim dondu benim edim oğluma yüksək səslə konusdugunda bele tepki veriyorum sinirleniyorum.cocuklar bize rəbbimin hediyesi emaneti.emanete ihanet insana yakismaz.
    Cevapla
  • Hacı 3 yıl önce Şikayet Et
    Âmin Allah'ım inşallah
    Cevapla
  • garip kul 3 yıl önce Şikayet Et
    Âmin âmin amin kanım dondu resmen
    Cevapla
  • yigido 58 3 yıl önce Şikayet Et
    siz nasıl bir insansınız.allah kahru perişan eylesin.üvey babasınında cezaevinde arkasına zop koyarlar inşallah
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Idam idam idam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR