Bülent Turan'dan İstanbul Barosu'na sert tepki: Yazıklar olsun

İstanbul Barosu, savcımız M. Selim Kiraz'ın DHKP-C tarafından şehit edilmesinden sonra örgütün Türkiye sorumlusu ile aynı bölmede yakalanan ve cezaevinde ölen Ebru Timtik'in posterini baro binasına asarak yeni bir skandala imza attı. İstanbul Barosu'na sert tepki gösteren AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan 'Yazıklar olsun. Bu baro yöneticileriyle 'nisbi temsil' ile yan yana olunur mu!?' ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.08.2020 20:25 GÜNCELLEME 28.08.2020 20:41 GÜNCEL
Bülent Turan'dan İstanbul Barosu'na sert tepki: Yazıklar olsun
Bülent Turan'dan İstanbul Barosu'na sert tepki: Yazıklar olsun

Ebru Timtik’in cenazesi bugün İstanbul Barosu önünden anma töreni ile kaldırıldı. 

İSTANBUL BAROSU'NA TEPKİ YAĞDI

 

 

DHKP-C'li GRİ listedeki terörist Kamile Kayır'la birlikte gizli bölmede tutuklanan ve cezaevinde ölen Ebru Timtik'in posterinin İstanbul Barosu önünde anılması ve posterinin baro binasına asılmasına tepki yağdı.

BÜLENT TURAN: YAZIKLAR OLSUN

 AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan yaşanan skandala sert tepki göstererek "Savcımız M. Selim Kiraz'ın DHKP-C tarafından şehit edilmesinden sonra Türkiye sorumlusu ile aynı bölmede yakalanan ve cezaevinde kendi tercih ettiği eylemle ölen kişinin posteri İst Barosu binasında! Yazıklar olsun. Bu baro yöneticileriyle “nisbi temsil” ile yan yana olunur mu!?" ifadelerini kullandı.

DHKP-C'li Ebru Timtik'e CHP'li siyasetçi ve gazeteciler sahip çıktı

AVUKAT MÜCAHİT BİRİNCİ: FİİLİ İKA EDENLER YARGILANMALIDIR

AK Parti İBB Meclis Üyesi olan avukat Mücahit Birinci de sosyal medya hesabından "O fotoğrafın İstanbul Barosu merkez binasına asılması, kanaatimce suçu ve suçluyu övmek noktasında suçtur. Fiili ika edenler yargılanmalıdır." paylaşımı yaptı.

POSTER DERHAL KALDIRILIP TÜRK BAYRAĞI ASILDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul Barosundaki olayla ilgili "İstanbul Barosuna da yazıklar olsun, İstanbul Barosunun yöneticilerine de yazıklar olsun. Emniyet mensubu arkadaşlarımız derhal o fotoğrafı oradan kaldırdılar ama bu milletin vicdanı ile oynamasınlar artık" dedi.

 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 205 TÜMÜ
  • S.E 3 yıl önce Şikayet Et
    Bide baro diyip adaletin tecellisi için uğraşacaksınız.yazıklar olsun terör örgütlerinin yanında olana ve onları övenlere
    Cevapla
  • TATAR REMİ 3 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun bu ülkenin suyu ekmeği haram olsun.
    Cevapla
  • Vatandaş C* 3 yıl önce Şikayet Et
    FETÖ ve PKK artıkları hala iş başında gereği yapılsın Temizleyin gitsin...
    Cevapla
  • alp 3 yıl önce Şikayet Et
    böyle hak hukuk mu olur. elimiz kolumuz bağlımı? bu ne yaaaa...
    Cevapla
  • muftu 3 yıl önce Şikayet Et
    bu posteri birisi assa tutuklanırdı. is avukat ve hakim vs. ye gelince neden işlemiyor bu adalet. ic işleri bakanı aciklma yapmak yerine sorumlu olan kimse tutuklayın emri vermeli idi. bu terörist sevicilerin haddini bildirmek ve bu şenî cesaretlerini kırmak lazım artik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR