Haliç’te teknede koronavirüs halayı

Haliç’te korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapmasında teknelerde denetim yapıldı. Yabancı turistlerin bulunduğu bir tekneye baskın yapan ekipler, turistleri dolandıran bir şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Bazı teknelerde ayrıca vatandaşların virüse aldırmadan sosyal mesafesiz halay çektiği ve oyun oynadığı görüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 29.08.2020 00:25 GÜNCELLEME 29.08.2020 00:26 GÜNCEL
Haliç’te teknede koronavirüs halayı
Haliç’te teknede koronavirüs halayı

İstanbul Deniz Limanı Şube Müdürlüğü, Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı ekipler, İstanbul Haliç bölgesinde korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapmasında denetim yaptı. Denetimde birçok teknenin evrakları kontrol edildi.

 

VİRÜSE ALDIRMADAN SOSYAL MESAFESİZ HALAY

 

Ekipler denetim yaptığı sırada Haliç’te bulunan teknelerde vatandaşların partilere devam ettiği görüldü. Bazı teknelerde vatandaşların virüse aldırmadan sosyal mesafesiz halay çektiği ve oyun oynadığı görüldü. Kontrol edilen teknelerde polis ekipleri ve Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı ekipler, maske, sosyal mesafe ve temizlik konusunda ayrıntılı bilgilendirmelerde bulundu. Parti veren ve düğün yapan teknelerde yapılan denetimlerde şahısların Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgulaması yapılırken, personel listesi, tekneyi kullanan kaptanın belgesi gibi evraklar da tek tek kontrol edildi

DOLANDIRICILIKTAN ARANAN ŞAHIS TEKNEDE YAKALANDI

Haliç'te bir tekneyi denetleyen ekipler, yabancı turistleri getiren ve fazla para alarak onları dolandırmaktan araması olan bir şüpheliyi yakaladı. Yakalanan şahıs, gözaltına alınarak Fatih Beyazit Polis Karakolu'na götürüldü.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 1
  • Kara 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara hapis ceza şart
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR