PKK sözcüsü gibi konuşan Barış Atay'a Bakan Soylu'dan tokat gibi yanıt

TİP Milletvekili Barış Atay, sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya çirkin ithamlarda bulunca Soylu'dan yanıt gecikmedi. Kendisine 'tecavüz kollayıcı' diyen Atay'a "Tecavüzcü PKK yöneticilerinin talimatıyla HDP'den milletvekili olan PKK ve DHKP-C artığı" diyen Soylu, "Benden “tecavüzcü kollayıcı” olmaz da senden tam tecavüzcü olur... Tuma’nın kollayıcısı. Dikkat yakalanma" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.08.2020 17:40 GÜNCELLEME 30.08.2020 17:54 GÜNCEL
PKK sözcüsü gibi konuşan Barış Atay'a Bakan Soylu'dan tokat gibi yanıt
PKK sözcüsü gibi konuşan Barış Atay'a Bakan Soylu'dan tokat gibi yanıt

Muhalefet yaparken haddini aşıp çirkin ithamlarla devleti sürekli tehdit eden TİP Milletvekili Barış Atay, yeni bir rezalete imza attı.

 

 

Twitter hesabında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında asılsız bir mesaj yazan Atay'a yanıt bizzat Bakan Soylu'dan geldi.

DİKKAT YAKALANMA

 

 

Kendisine 'tecavüz kollayıcı' diyen Atay'a "Tecavüzcü PKK yöneticilerinin talimatıyla HDP'den milletvekili olan PKK ve DHKP-C artığı" diyen Soylu, "Benden “tecavüzcü kollayıcı” olmaz da Senden tam tecavüzcü olur... Tuma’nın kollayıcısı. Dikkat yakalanma" dedi.

YORUMLAR 83 TÜMÜ
  • Ben de haklıyım 3 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklarınıza sahip çıkın. Mütedeyyin insanların çocukları bu gibi insancıklara oy vermeye başladı. Bunda herkesin vebali var. Chp ve avanesine oy veren çocuklarınız var oldukça, bu gibilerini daha çok görürüz buralarda.
    Cevapla
  • yglr.58 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Soylunun söylediği sözler Türk milletinin düşüncesidir. Bakanım, bizim düşüncelerimizi kelimelerle iletiyor. Bakanım seninleyiz.
    Cevapla
  • Çankırılı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu barış atay i ALLAHA havale ediyorum
    Cevapla
  • Diriliş ve Uyanış 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu densizin dokunulmazlığı kaldırılmalı soytarının ta kendisi
    Cevapla
  • sadettin 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın bakanım, adamsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR