Yunanistan'ın burnumuzun dibine asker çıkarmasına AK Parti'den tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Yunanistan'ın Meis Adası'nı silahlandırma girişimi, yeni bir korsanlık örneğidir. Türkiye'nin kıyılarına silah doğrultmak akılsızlıktır. Yunanistan hukuka aykırı bu adımları atarak, Ege'de ve Akdeniz'de korsan politikaların temsilcisi olmuştur" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.08.2020 09:36 GÜNCELLEME 31.08.2020 09:57 GÜNCEL
Yunanistan'ın burnumuzun dibine asker çıkarmasına AK Parti'den tepki
Yunanistan'ın burnumuzun dibine asker çıkarmasına AK Parti'den tepki

AK Partisi Sözcüsü Çelik, Twitter'daki hesabından Yunanistan'ın Meis Adası'nı silahlandırma girişimine ilişkin açıklama yaptı. Çelik, "Yunanistan’ın Meis Adası'nı silahlandırma girişimi, yeni bir korsanlık örneğidir. Türkiye’nin kıyılarına silah doğrultmak, akılsızlıktır. Yunanistan hukuka aykırı bu adımları atarak Ege’de ve Akdeniz’de korsan politikaların temsilcisi olmuştur.

Yunanistan, Türkiye'nin hemen yanı başında bulunan Meis Adası'na turistik feribotlarla tam teçhizatlı asker sevk etmiştiHukuk temelinde diplomasi yoluyla sorunları çözmek yerine, korsan anlaşmalarla diplomasiye sabotaj düzenleyen Yunanistan’dır. Yunanistan’ın bu adımlarının neticesi, ağır başarısızlık olacaktır. Yunanistan hukuk yoluyla sorunları çözmek istiyorsa Türkiye en güvenilir muhataptır. Türkiye ile konuşmak yerine, Fransa ile tatbikat yapmayı tercih ediyorsa bunun ne kadar yanlış olduğunu görecektir. Yunanistan, her adımına verecek güçlü bir cevabımız olduğunu öğrenecektir" ifadesini kullandı.

 

 

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • ismail 3 yıl önce Şikayet Et
    Antalya ya 2 km mesafedeki adaları kim verdi. allah için bunun hesabını tarih soracaktır.
    Cevapla
  • gurbetçi 3 yıl önce Şikayet Et
    burnumuzun dibindeki adaları verenlerden ne zaman hesap soracak bu millet.
    Cevapla
  • Zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne yapsın Türkiye adayı bombalasın mı?Nasıl yorumlar var anlayamıyorum.Yunanistan Suriye ve Libya gibi müslüman bir ülke değil hıristiyan avrupalı ayrıca Nato üyesi.Onlarında amacı bizi saldırtıp kendilerini mağdur gösterip Türkiye yi Nato dan çıkartmak.Herşey kurallara hukuka uygun yapılmalı.Devlet aklı en doğrusunu bilir.
    Cevapla
  • Ankara 3 yıl önce Şikayet Et
    Devletimiz, bu çapulculara vereceği cevap için en uygun zamanı bekliyor. Vurmadan önce onların dünyadan alacakları destekleri kesmek adına diplamatik cümleler ile tüm düşmanlıklarını ilan ediyor. Vakti geldiğinde yumruğunu indirecek!
    Cevapla
  • fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Boş verin allah aşkına adamlar adaya asker çıkartıyor biz basından öğreniyoruz sonrada bağırıyoruz. nerde istihbaratın feribotun önünü kesseydin yaaa. bi israil kadar olamadık
    Cevapla
  • Murat KARAMAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen basından öğreniyorsun.. Ne biliyorsun basından öğrenildiğini....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR