Kayıp 2. 5 yaşındaki Merve'den acı haber

Erzurum'un Horasan ilçesine bağlı Azap köyünde dün öğle saatlerinde kaybolan 2.5 yaşındaki Merve Bayrak'ın bu sabah cansız bedeni bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 31.08.2020 11:55 GÜNCELLEME 31.08.2020 11:55 GÜNCEL
Kayıp 2. 5 yaşındaki Merve'den acı haber
Kayıp 2. 5 yaşındaki Merve'den acı haber

Kentteki bir okulda müdür yardımcısı olarak görev yapan Ebrar Bayrak, dün, kızı Merve Bayrak'ı da yanına alıp, davetli olduğu düğüne katılmak için Azap köyüne gitti. Akrabalarının evinin önünde oynayan çocuk, aniden kalboldu. Anne ile köylüler, Merve'yi aramalarına rağmen bulamayınca jandarma ve AFAD ekiplerinden yardım istedi.

Kent merkezine 15 kilometre uzaklıktaki köye gelen ekipler, arama- kurtarma çalışması başlattı. Havanın kararmasıyla sonlandırılan çalışmalar, bu sabah yeniden başlatıldı. Ekipler, arama çalışmalarını sürdürürken, adı açıklanmayan bir çoban, köye 6 kilometre mesafedeki dere kenarında küçük kızın cansız bedenini buldu. 

 



Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Merve'nin cenazesi, ölüm nedeninin tespiti için Erzurum Adli Kurumu'na götürüldü.

Çocuğun cesedinin bulunduğu dere kenarı, jandarma tarafından adeta ablukaya alınırken, çok yönlü soruşturma yürütülüyor.

YORUMLAR 4
  • Dalgıç 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu olay boş değil derinleştirilmesi lazım
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu nedir ya sapkınlık her yerde köylerde dağ başında bile. Keseceksin böylesi bir olay ise keseceksinnnnn
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne cesaretle 2,5 yaşındaki çocuk sokakta yanlız bırakılıyor
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkes sapık herkessssss
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR