Barış Atay'a saldıranlar için karar

Barış Atay'a saldırdıkları gerekçesi ile tutuklanmaları talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen üç şüpheli de, "Kasten yaralama" suçundan tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.09.2020 15:12 GÜNCELLEME 02.09.2020 15:47 GÜNCEL
Barış Atay'a saldıranlar için karar
Barış Atay'a saldıranlar için karar

Kadıköy'de önceki gece Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Barış Atay'a saldırdıkları gerekçesi ile gözaltına alınan 3 kişi, emniyet işlemlerinin ardından bu sabah adliyeye sevk edildi. Şüpheliler Ö.C., Ç.Ç., Ç.B., soruşturmayı yürüten İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nda ifade verdiler. Şüphelilerin, Barış Atay ve arkadaşının önlerinde yürüdüğünü, yol istediklerini, yol vermemeleri üzerine tartıştıklarını, olayın bu şekilde meydana geldiğini söyledikleri öğrenildi. Şüpheliler, olaydan sonraki günler tartıştıkları kişinin Barış Atay olduğunu öğrendiklerini söylediler.

 

 

SAVCI TUTUKLANMALARINI İSTEDİ

Şüpheliler, savcılık sorgusunun ardından, "Kasten yaralanma" suçundan tutuklanmaları talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildiler. Tespit edilen dördüncü şüpheli K.T.'nin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

TUTUKLANDI

Barış Atay'a saldırdıkları gerekçesi ile tutuklanmaları talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen üç şüpheli de, "Kasten yaralama" suçundan tutuklandı. 

YORUMLAR 36 TÜMÜ
  • El İnsaf 3 yıl önce Şikayet Et
    Nasreddin Hoca fıkrası gibi köpekleri salmışlar taşları bağlamışlar vatandaşın vicdanını kamu vicdanını yaralayan nice suçlular serbest bırakılıyor tutuksuz yargılanıyor kravatlılar iyi hal indirimi alıyor komedi değil şaka gibi de değil trajikomik bunun adı hukuk mu oluyor hayır guguk maalesef bizim hukuk sistemimiz eksantrik adaleti arıyoruz bulamıyoruz bu kafayla her yer adana adliyesine dönecek !..
    Cevapla
  • Ahmet KÜÇÜK 3 yıl önce Şikayet Et
    Çokk güzel yorumladınız. Teşekkür ederiz . Saldırıyı tavsip etmiyorum ancak ; mağdur kişi doktor, polis, asker , öğretmen olduğunda ZANLI herdaim SERBEST bırakılıyor , ama SİYASŞ olduğunda zanlı hemen tutuklanıyor, hemde yüksek sesle konuşulsa bile . SİYASİLERE bu nasıl bir ayrıcalıktır , bu NASIL HUKUKTUR . Hukuk EVRENSEL , tek ve tarafsız olmalıdır . Ama bizim hukukçular adeta KAST sistemine göre karar veriyorlar .
    Cevapla
  • Samii 3 yıl önce Şikayet Et
    seni beni komaya soksalar emin olun tutuklama vermezler. Ama ahirette her şey adil olacak. Burada kararları sorgulanmayanlar ahirette bakalım ne yapacaklar.
    Cevapla
  • Ugr46 3 yıl önce Şikayet Et
    O şahıs tahrik ediyor insanları milletvekilliğine bir kriter getirilmeli kardeşim iktidarda da muhalefetten MV olmayacak çok adam var
    Cevapla
  • Akıl nerde 3 yıl önce Şikayet Et
    Devlet yapsa dovmez öldürür diyen ve bunun gibi düşünenler; devlet hukuk içinde hareket eder mafya ve teroristen farkı budur. Ha teröriste mafyaya ölümüne savaşır devlet eyvallah, gerekli yerde gereken cevabı veririz veriyor, ama sokak serseriler kendilerini devlet yerine koyup sağda solda insan dovemez, öyle yapılsa anarşi ve kaos olur, aklınızı peynir ekmekle yemeyin
    Cevapla
  • öztürk 3 yıl önce Şikayet Et
    sıradan bir aileye saldırsalardı, baklavacılar gibi mesela serbest kalırlardı sanırım. ah ülkem ah. ALLAHın adaletinden başka adalet varmı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR