Ankara'da, toplu taşıma araçlarında yoğunluk

Ankara'da, son dönemde koronavirüs vakalarında artış görülürken, toplu taşıma araçlarındaki yoğunluk da dikkat çekti. Otobüslerin kalabalık olduğunu belirten başkentliler, tedirgin olduklarını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.09.2020 13:52 GÜNCELLEME 03.09.2020 13:52 GÜNCEL
Ankara'da, toplu taşıma araçlarında yoğunluk
Ankara'da, toplu taşıma araçlarında yoğunluk

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'de en fazla vaka sayısının Ankara'da olduğunu açıkladı. 

 

Salgına karşı kentin birçok yerinde önlem alınırken, özellikle sabah ve akşam saatlerinde otobüs durakları ile otobüslerde yaşanan yoğunluk dikkat çekti. Durakta bekleyenlerin maske takarak, önlem aldığı; ancak birçoğunun sosyal mesafe kuralına uymadığı görüldü. 

Otobüslerin ve metroların kalabalık olduğunu belirterek, bu nedenle tedirgin olduklarını dile getiren başkentliler, virüse yakalanmamak için maske takıp, dezenfektan kullanarak, önlem almaya çalıştıklarını söyledi. 

YORUMLAR 2
  • Nesrin Kurnaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Yetkililer gorevliler gereğini yapsın. Halk sağlığı için. Kimseyi boyle bir donemde riske atmasinlar. Sagliklari riske edilmis insanlarin oylari ile makamlara oturdular. Gerekiyorsa sefer sayilarini 20 kat arttirsinlar.
    Cevapla
  • Ankaralı 3 yıl önce Şikayet Et
    Mansur Bey metro ve otobüs seferlerini arttırsa keşke. Metrolar çok uzun aralıklarla geliyor istasyona bazen gün içerisinde 10-15 dk beklediğimi bilirim
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR