Son anket sonuçları! Erdoğan'ın hangi rakibi kaç oy alır?

Metropoll Araştırma'nın son anket sonuçları yayınlandı. Bu pazar cumhurbaşkanlığı seçimi olsa anketinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, rakiplerine yine fark attı. Abdullah Gül'ün Başkan Erdoğan karşısında aldığı oy oranı dikkatlerden kaçmadı. İşte sonuçlar..

ABONE OL
GİRİŞ 03.09.2020 18:01 GÜNCELLEME 03.09.2020 18:01 GÜNCEL
Son anket sonuçları! Erdoğan'ın hangi rakibi kaç oy alır?
Son anket sonuçları! Erdoğan'ın hangi rakibi kaç oy alır?

Muhalefete yakınlığıyla bilinen Metropoll Araştırma'nın yaptığı son ankette Cumhurbaşkanı Erdoğan, yine rakiplerini geride bıraktı.

Yapılan ankette Cumhurbaşkanı Erdoğan ile başka bir adayın aldığı oy oranı kıyaslandı. Başkan Erdoğan rakiplerinin tamamını geride bıraktı.

GÜL'ÜN ERDOĞAN KARŞISINDA ŞANSI YOK

Ankete göre, Kılıçdaroğlu tarafından ismi telaffuz edilen Abdullah Gül'ün ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı şansı yok. Erdoğan'a karşı aday olması durumunda Gül'ü destekleyeceğini belirtenlerin oranı yüzde yüzde 22.5.

İŞTE ANKET SONUÇLARI;



 

 

YORUMLAR 171 TÜMÜ
  • Hasan doğru. 3 yıl önce Şikayet Et
    Cihana yedi asır hükümetmiş Osmanlı torunlarını tek parti döneminde aciz duruma getiren chp, halen engelleme yaparak batılı efendilerine sadakatini sürdürüyor. Ancak Allah ın lütfu Resimiz chp nin bu hainliğini ve çirkefliği i başlarına geçirdi.
    Cevapla
  • ben 3 yıl önce Şikayet Et
    hadi len çomar
    Cevapla
  • Memo 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu şu imamoğlu nu da reisle yariştiriyorsunuz ya ayip ya bu ülkeye ne katkisi oldu bu adamin. Adam daha istanbulu yönetemiyor TÜRKİYE yi yönetecek. SONUNA KADAR RECEP TAYYİP ERDOĞAN
    Cevapla
  • NESRİN 3 yıl önce Şikayet Et
    rakibi yokki yine tek geçer
    Cevapla
  • Memo can 3 yıl önce Şikayet Et
    sayin Erdoganin rakibimi var? Güldürtmeyin beni!
    Cevapla
  • murat38 3 yıl önce Şikayet Et
    kabahat bizde,adamlar çok cesur bir şekilde sürekli,her yerde iktidarı kötülüyor,milleti etki altına alıyorlar.Bizimde sürekli siyaset konuşup yapılanları anlatmamız,onların rezilliklerinden bahsetmemiz lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR